Ostali sportovi

Spribe zove na zabavu

Izvor Promo

U svetu igara na sreću, kladionica i slot igre odavno su zauzele svoje mesto i jasno je da su najzastupljeniji, ali je zato veoma teško u žižu ubaciti nešto novo, što je takođe zanimljivo i zabavno jer je poznato kako se kod nas gleda na nove stvari.

Izvor: Promo

Ipak, neretko kada se nečemu novom ili relativno novom pruži šansa, shvatimo da je i taj novi proizvod veoma dobar i zabavan jednako kao i ono nešto na šta smo već navikli.

U poslednje vreme, kod nas, utrkuju se svi priređivači igara na sreću da skrenu punu pažnju javnosti na virtual Aviator, jedan od onih koji već ima solidan broj poklonika, ali ima i onih koji letu sa čuvenim Crvenim baronom nisu dali šansu, a trebali bi. Ukratko, vaše je da pratite avion i da prekinete njegov let u trenutku kada vas zadovoljava osvojeni iznos.

Izvor: Promo

U MerkurXtip-u će u petak 23. juna krenuti turnir gde će Crveni baron i Aviator biti u glavnoj ulozi i trajaće do petka 30. juna, a nagradni fond iznosi 100.000 dinara. Svi oni koji su već probali virtual Aviator znaju o čemu se radi i kolika količina zabave je prisutna na ovim kratkim letovima, zato je MerkurXtip rešio da sve animira sjajnim turnirom i da pruži šansu za lepu zaradu kroz nagrade za 50 najboljeplasiranih. Na ovom turniru kriterijum bodovanja je rezultat iz prvih 100 letova, a što bolji plasman – deo kolača iz nagradnog fonda biće veći.

Kao što ste već navikli, u MerkurXtip-u uvek ima još nešto, a tako je i sa virtualom Aviator. Takođe do kraja juna će trajati i akcija „Pred početak leta, još više kiša free bet-a“ u kojoj svakog dana „padne“ kiša free bet-a u vrednosti od 8.000 dinara. Ova akcija počela je još 6. juna i ukupan nagradni fond za kiše free bet-a je 200.000 dinara, pa je mnogo igrača već u opticaju, ali to nikoga ne sprečava da se uključi u zabavu i da krene na nezaboravni let. Treba reći da je svakog dana aktivno čak 20 kiša free bet-a i da je svaki dan zaseban u ovoj akciji.

Izvor: Promo

Ipak, nije Aviator jedini virtual koji je Spribe plasirao na naše tržište, zato u MerkurXtip-u do četvrtka traje turnir u kom su obuhvaćeni svi virtuali: Aviator, Mines, Keno, Hi – Lo, Goal, Dice i Plinko. Ovih sedam virtuala još od 8. juna na jednom mestu ulepšava svaki dan igračima, a nagradni fond od 150.000 dinara još nije podeljen.

Više o svim akcijama MerkurXtip-a možete da vidite na njihovoj promo stranici, a predlažemo vam da pogledate i sve ostale akcije koje su toku ili u planu jer nas je ova kompanija sve prijatno iznenadila nebrojeno puta do sada.