Bravo!

SRPSKI GOLMAN DOMINIRA NA SVETSKOM PRVENSTVU: Svi ostali u šoku - Luka skinuo tri zicera za pet sekundi! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Mladi golman srpske reprezentacije oduševio sa tri intervencije u roku od nekoliko sekundi.

Izvor: Twitter/ihf_info/printscreen

Mlada rukometna reprezentacija Srbije prvo je na Svetskom prvenstvu u Grčkoj pregazila Čile (41:13), a zatim u drugom kolu bila ubedljivo bolja i od Maroka (38:20). Baš na tom susretu mladi rukometaši su obezbedili prolaz u drugu fazu turnira, a jedan detalj oduševio je kompletan rukometni svet - talentovani Luka Krivokapića skrenuo je pažnju na sebe odbranama u roku od samo nekoliko sekundi.

Čuvar mreže nacionalnog tima se u prvim sekundama drugog dela meča odbranio tri udarca, trojici različitih igrača Maroka i tako dao dodatno samopouzdanje saigračima koji su hrabro koračali ka trijumfu. Na kraju su bili ubedljivi, ali pitanje je da li bi to moglo bez maestralnih odbrana Krivokapića. Pogledajte kako je branio:

U nastavku takmičenja Srbiju čeka još meč grupne faze protiv Islanda, a eventulna pobeda bila bi izuzetno značajna. Nakon ove runde formiraće se nove grupe u kojima će se igrati po dva meča, a zatim razigravati za svetsku titulu kroz nokaut fazu. Sudeći po dosadašnjim rezultatima, ali i talentu koji ova generacija poseduje, mogli bismo Srbiju da vidimo i u borbi za medalje!