Užasno...

SRAMOTA U ITALIJI - BOKSERKA NESPREMNA ZA MEČ, A PROTIVNICA JE PREBIJA: Prvi put ušla u ring, sudija morao da je spase!

Autor Dušan Ninković

Valentina Anđolini je nemilosrdno udarala, a sudija u ringu morao da prekine meč i pomogne devojci koja se nije snašla u ringu.

Izvor: Twitter/TimBoxeo/printscreen

Poslednjih godina smo često svedoci neverovatnih borbi u različitim sportovima, ali ono što su Italijani uradili u boksu ipak ne bi smelo da bude dozvoljeno. Italijanska bokserka Valentina Anđolini upisala je treću profesionalnu pobedu u karijeri, a njena protivnica delovala je potpuno izgubljeno u ringu - kao da je naterana na meč i da po prvi put protiv sebe ima nekog sa kim treba da se tuče.

Marija Kirsti Futman je radila svoj prvi profesionalni meč, a nakon samo nekoliko sekundi u ringu postalo je jasno da nije spremna za to. Pored toga što je bila značajno sitnica od protivnice, primetan je bio strah - povlačila se i pre nego što su počeli udarci, gard nije držala na pravilan način, a činilo se da nakon svakog udarca može da preda ovu borbu.

Na kraju je agoniju za koju je kriv neko od organizatora prekinuo sudija, nakon samo nekoliko desetina sekundi u drugoj rundi. On je zaključio da ovaj meč nema nikakvog smisla i da Marija treba da napusti ring, a Valentina upiše treći trijumf iz isto toliko mečeva. Kad su je već spojili sa devojkom koja se nikad nije borila... Pogledajte njihov meč:

Inače, u trenucima kada je sudija prekinuo borbu, u ring je ušao trener poražene bokserke koji je na sebi imao košarkaški dres. Nekako i taj detalj pokazuje koliko je sve ovo bilo neozbiljno i kako bi u budućnosti organizatori morali da budu malo obazriviji prema devojkama koje se bave borilačkim sportovima. Ili bar to pokušavaju.

Tagovi