Ostali sportovi

Dobrodošli do devet puta

Izvor Promo

Malo ko se seća ovako promenljivog vremena decenijama unazad gde nas je kiša posećivala gotovo svakodnevno tokom čitavog proleća i početkom leta, ali svi se i dalje nadamo lepšim danima.

Izvor: Promo

Dugoročna prognoza za jul i dalje ne uliva toliko poverenja jer se najavljuje između 10 i 15 kišnih dana, ali izgleda da se pojavljuje svetlo na kraju tunela, a ono je u obliku Sunca i to onog nasmejanog.

MerkurXtip je novom sjajnom kampanjom našao način da svima ulepša predstojeći period i to do 5. avgusta, a evo o čemu se radi. Svi novoregistrovani članovi, kao i oni koji do sada nisu uplatili prvi depozit, imaće priliku da dobiju bonus dobrodošlice na prvi depozit i to od 100 do 900 odsto. To je prava prilika za sve da uđu u krug porodice MerkurXtip-a i da se igraju dugo jer bogata ponuda igara, kako na klađenju, tako i na slotovima, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Mehanizam je poznat, posle registracije, a nakon uplaćenog prvog depozita, očekuje vas „poklon“ i bonus igra (nalik slotu) koja će odrediti visinu bonusa. Tu je devet polja na kojima može da se pojavi devet sunca, a to znači 900 odsto bonusa jer svako sunce sa sobom nosi 100 odsto bonusa. Maksimalni bonus dobrodošlice može da iznosi 90.000 dinara, ali jasno je da to pruža mnogobrojne mogućnosti.

Takođe, treba reći da je ponuda za sportsko klađenje malo limitirana jer su one najjače lige na pauzi, ali tu je dovoljno drugih mogućnosti jer nas u julu očekuje nekoliko velikih takmičenja, a najpre ćemo istaći čuveni Vimbldon, pa Svetsko prvenstvo u fudbalu za žene, a u toku je i Liga nacija u odbojci, a za one koji vole samo fudbal, vreme je Skandinavaca, kao i mnogobrojnih prijateljskih utakmica. O ponudi slot igara u MerkurXtip-u ne treba mnogo trošiti reči, dovoljan je jedan pogled na listu proizvođača čije igre su zastupljene da bude jasno kakav je kvalitet ponude.

Uslovi za otključavanje bonusa dobrodošlice su standardni i prihvatljivi za sve. Kada je u pitanju klađenje, potrebno je odigrati tikete sa minimalno četiri događaja i minimalnom pojedinačnom kvotom od 1.45 i to u visini dodeljenog bonusa puta sedam, a kada su slotovi u pitanju, neophodno je izvrteti ulog u visini 40 puta dodeljenog bonusa. Ipak, jasno je da dobrodošlica puta devet daje mnogo više prilika za zabavu, a više informacija o ovoj, kao i drugim aktuelnim kampanjama možete da vidite na MerkurXtip promo stranici.

Zato, mislimo da je pravi trenutak da postanete deo MerkurXtip porodice i ponosni vlasnik čuvenog Xtip Naloga jer akcije i kampanje nikada ne prestaju, a sve u cilju igre i zabave.

Tagovi