ZAR JE MOGUĆE?!

SKANDAL NA TUR DE FRANSU! Navijači postavili EKSERE na put, probušeno desetine guma: "Vi ste idioti!" (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jedan biciklista pokazao je kako izgledaju njegove gume posle druge etape Tur de Fransa.

Izvor: Twitter/L_Calmejane/Screenshot

Na poslednjem kilometru druge etape čuvenog biciklističkog spektakla Tur de Frans u San Sebastijanu takmičari su naleteli na eksere koji su bili postavljeni na put. Za sada nije poznato ko ih je namerno postavio kao prepreku biciklistima, ali su upropastili dan velikom broju njih pošto je za sada oko dvadesetak takmičara prijavilo da je u gumama imalo eksere.

Snimak je na društvenim mrežama objavio francuski predstavnik Lilijan Kalmežan koji je pokazao da u svojim gumama ima preko deset eksera, a dobra vest je da se bar nije povredio prilikom ovog groznog pokušaja sabotaže.


"Hvala vam za ovo s***je. Mislim da nisam bio jedina žrtva. Neko je mogao da padne i da se povredi se zbog vaših s**nja. Vi ste potpuni idioti", napisao je besni Francuz, a organizatori su pokušali da ga umire rečima da se istražuje incident koji su napravili nervozni navijači.

Inače, francuski biciklista Viktor Lafaj pobednik je druge etape ovogodišnjeg Tur de Fransa koja je vođena od Vitorije do San Sebastijana u dužini od 209 kilometara, dok je Adam Jejts iz Velike Britanije prvi u ukupnom poretku.

BONUS VIDEO: