18+

BOKSERKA POBEDILA, A ONDA SVIMA POKAZALA GRUDI! Skandal "OnlyFans" zvezde, sve se videlo u prenosu (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

"OnlyFans" zvezda, koja želi da se dokaže u boksu, pobedila je i odmah izazvala pažnju.

Izvor: Instagram/scereenshot/shannonsharpeee

Danijela Hemsli došla je do svoje prve profesionalne pobede u boksu pošto je savladala Aleksandru Danijelku, a odmah posle trijumfa u Dablinu odlučila je da proslavi na...hajde da kažemo ne tako očekivan način. Zvezda mreže "OnlyFans", posle pobede odlukom sudija odlučila je da podigne gornji deo svoje opreme i da tako celoj dvorani pokaže svoje grudi, kao i onima koji su taj meč pratili kod kuće.

I kamermani su se zbunili u prvi mah zbog golotinje, nije baš uobičajeno da se na takav način slave pobede, a možda se najviše iznenadio TV prezenter koji se spremao da intervjuiše pobednicu. Upozoravamo, sadržaj nije prikladan za osobe mlađe od 18 godina pošto sadrži golotinju:


Hemsli, koja inače zarađuje od golišavih fotografija i snimaka na platformi "Only Fans", izvinila se posle borbe zbog načina na koji je proslavila: "Savladale su me emocije, samo sam htela da proslavim", kazala je Amerikanka čijim potezom su mnogi ljubitelji boksa ostali zatečeni. Klarisa Šilds, poznata bokserka, napisala je da je ovo korak unazad za ženski boks i osudila je način na koji je Hemsli tražila pažnju.

Pogledajte i neke od fotografija Danijele Hemsli koja često na Instagramu počasti svoje fanove i "besplatnim" fotografijama na kojima nije naročito obučena...

BONUS VIDEO:

Tagovi