POZNATI AMERIČKI SPORTISTA ČEKA 10. DETE: "Bog me je izabrao za to!"

Svojevremeno jedan od najboljih NFL igrača Filip Rivers dobiće trećeg sina, pored sedam ćerki.

Profimedia/Icon Sportswire/Robin Alam

Nekadašnji NFL igrač i svojevremeno jedan od najboljih kvoterbekova u ligi Filip Rivers (41) ponovo ima povod da nazdravi! Kako su preneli američki mediji legendarni organizator igre Čardžersa dok se taj tim nalazio u San Dijegu i Los Anđelesu sa suprugom Tifani čeka deseto dete!

Rivers koji je veliki vernik i poklon Republikanske partije oduvek je maštao o velikoj porodici, a kada je 2001. godine oženio svoju srednjoškolsku ljubav snovi su počeli da im se ostvaruju. Tokom više od dve decenije braka dobili su sedam ćerki i dva sina, a treći dečak biće rođen u oktobru 2023. godine.

"Dobijali smo po jedno skoro na svake dve godine. Sada smo imali najdužu pauzu. Svi smo uzbuđeni zbog ovoga. Želeli smo dečaka, čak su i naše devojčice želele brata", rekao je Filip američkim medijima, nakon što se saznalo da mu je supruga ponovo trudna.

Veliki broj dece nije ništa neobično u familiji Filipa Riversa. Dok nekadašnji igrač američkog fudbala ima samo jednog brata i jednu sestru, njegovi roditelji odrasli su u ogromnim porodicama. Njegov otac bio je jedno od devetoro dece svojih roditelja, a isti slučaj je i sa njegovom majkom. Ipak, Filip je uspeo da nadmaši pretke i kako sam kaže "Bog je izabrao" da ima dvocifren broj naslednika.

Inače, Rivers je u NFL-u proveo punih 17 sezona i čak osam puta biran je za Pro Bowl. Najveći deo karijere proveo je u Čardžersima, a poslednju sezonu odigrao je kao član Indijanapolis Koltsa. Penzionisao se 2021. godine i ubrzo počeo da radi kao glavni trener u srednjoškolskom timu. Na društvenim mrežama već postoje fore na njegov račun da bi u budućnosti mogao da trenira ekipu sastavljenu samo od naslednika, ali Filip i njegova supruga Tifani žive život o kojem su oduvek maštali i ne osvrću se na takve komentare.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Kuper Kup   Youtube/Washington SportsNetwork/screenshot