BUM!

OBRAČUNI U SRPSKOM RUKOMETU! Voša otela golmana Partizanu, a Partizan uzvratio - "ukrali" Zvezdi!

Autor Milutin Vujičić

Nova transfer saga u srpskom rukometu je zvanično završena i Jelić je postao golman Partizana.

Izvor: MN Press

Rukometni klub Partizan "oteo" je golmana najvećem rivalu Crvenoj zvezdi i ozvaničio je saradnju sa Dimitrijem Jelićem (23). Mladi čuvar mreže potpisao je ugovor sa crno-belima i u narednoj sezoni će zajedno sa Ivanom Mihajlovim i Stefanom Hristoskim činiti golmanski trio u timu novog trenera Đorđa Ćirkovića koji je odmah počeo ozbiljnu "rekonstrukciju" u Partizanu, najavljenu odmah posle poraza u finalu plej-ofa protiv Vojvodine.

Sjajni golman iz Smederevske Palanke je tako stigao kao direktna zamena za Andreja Trnavca, koji je prešao baš u redove novosadske Vojvodine posle najveće sage ovog leta, da bi potom i Partizan napravio "krađu" Zvezdi. Takođe, u tabor crno-belih stigli su još Nemanja Peštić, Luka Barjaktarović i Jorgos Markatos.

Podsetimo, spominjalo se da će ovog leta selektor Srbije Toni Đerona preuzeti Partizan, ali nije došlo do zaključenja sradnje nakon čega je i promenjen plan. Crno-bele su napustili pomenuti Trnavac, potom Stefan Petrić, Martin Varga, Vuk Lazović i Nemanja Milovanović. Novi kapiten tima je Mladen Šotić i očekuje se da bude predvodnik novog talasa koji će pokušati da sa trona "skine Vojvodinu".

BONUS VIDEO: