Ostali sportovi

Iskustvo i zabava kao u pravom kazinu

Izvor Promo

Konstantno napredovanje MerkurXtip-a je nešto u čemu se slaže javnost vezana za igre na sreću.

Izvor: Promo

Ne samo u domenu profesionalnosti kada su usluge u pitanju, već i u ponudi koja neretko prerasta onu na koju smo navikli na našim prostorima. Kladionica je odavno maksimalno „utegnuta“ i svako će pronaći nešto za sebe, ali napreduje nasmejano Sunce i u domenu slot igara i Igara uživo.

Najnovija stvar kojom MerkurXtip može da se podiči je odeljak u Igrama uživo, a koji pripada provajderu Pragmatic live. Kada je u pitanju izgled i osećaj igre, gotovo da je nadohvat ruke iskustvo kao u pravom kazinu. Atmosfera je tu, studija u kom se odvijaju igre su rađena po najvišim svetskim standardima, uz obučene, iskusne i maksimalno profesionalne delioce koji će vas odvesti upravo na put ka zabavi koju očekujete. Uz kamere rezolucije 4K, gotovo da imate osećaj da sedite za pravim stolom i igrate „jedan na jedan“ sa deliocem.

U ponudi su četiri sjajna ruleta, Mega, Speed, Power Up i Auto, a igre Mega Wheel i Sweet Bonanza Candyland povešće vas u carstvo zabave. Za one koji vole igre sa kartama ponuda je sledeća: dve varijante Bakare, čuvene igre koja će vas podsetiti na pustolovine Džejmsa Bonda, kao i dobro poznati Black Jack, a tu je i Dragon Tiger, igra s čijim čarima tek treba da se upoznate na pravi način. Igre sa kockicama Boom City i Sic Bo su tu da upotpune ponudu ovog sjajnog provajdera i zato smo sigurni da će svako pronaći nešto za sebe.

Ovim potezom MerkurXtip je napravio veliki iskorak i mnogima zadao domaći zadatak jer dobro se zna šta u svetu igara na sreću znači provajder Pragmatic sa svojom kompletnom ponudom. Uz vrhunske Igre uživo ide i vrhunska zabava, a tu su i česta iznenađenja koja će vam upotpuniti kompletni ugođaj.