Ostali sportovi

GROBARI SE ZBOG NJEGA NADALI MIROTIĆU U PARTIZANU: Posle drame, poznata je sledeća destinacija lidera Barselone!

Autor Nikola Lalović

Poput Nikole Mirotića i Luka Cindrić je već tokom prošle sezone znao da završava svoju misiju u Kataloniji.

Izvor: Profimedia

Tokom prošle sezone saznali smo da je Barselona u velikim finansijskim problemima i znalo se da će klub morati da štedi, a jedan od sportista za koje se odmah znalo da će napustiti klub bio je Luka Cindrić, Hrvatski srednji bek je uz francuskog pivota Ludovika Fabregasa još tokom sezone otpisan i znalo se da napušta ekipu.

Isti je slučaj bio sa Nikolom Mirotićem u košarci, a kada je ozvaničeno da je Cindriću istekao ugovor i da odlazi navijači Partizana su se ponadali da to znači i da Nikola Mirotić napušta Barselonu i da je slobodan da dođe u Partizan. Na kraju je Mirotić napustio Barsu, odlučio da ne dođe u Partizan, a sada je i Cindrić našao novu ekipu. 

Iskusni srednji bek koji je u karijeri nastupao za Karlovac, Metalurg iz Skoplja, Vardar, Kjelce i Barselonu karijeru će nastaviti u sastavu Dinama iz Bukurešta. Ambiciozni rumunski klub vodi Ćavi Paskval, doskorašnji trener Barselone, a ekipa se jako pojačala između dve sezone. Osim Cindrića stigla su tri reprezentativca Rumunije, kao i pivot Mikloš Rošta, novi reprezentativac Španije Aleksandar Cenić i golman Srbije Vladimir Cupara. 

BONUS VIDEO: