Ostali sportovi

VOLEO SAM NATAŠU, A ONDA SMO SAZNALI ZA BOLEST! Dramatična ispovest legendarnog Srbina o smrti i BOŽIJOJ POMOĆI!

Autor Nikola Lalović

Proslavljeni srpski vaterpolista Igor Milanović govorio je o svom prvom braku i velikoj ljubavi sa suprugom Natašom, kao i o gubitku koji je osetio!

Izvor: MN Press

Jedan od najboljih vaterpolista ikada, a sasvim sigurno najbolji vaterpolista svoje generacije Igor Milanović preživeo je mnogo dramatičnih trenutaka u sportskoj karijeri, ali najveća drama zadesila ga je na privatnom planu. 

Nakon kraja karijere u kojoj je dva puta osvojaoa zlato na Olimpijskim igrama i dva puta na Svetskim prvenstvima srećno se oženjen devojkom koju je upoznao upravo nakon što je postigao čuveni gol u osmom produžetku finala Svetskog prvenstva 1986. godine. U emisiji "Preživeli" na televiziji "K1" govorio je o upoznavanju sa velikom ljubavlju, a onda i o tragediji koja ga je zadesila. 

"Pokojna supruga Nataša je bila asistent fotografa na neko slikanju, gde smo Andrić, Šoštar i ja pozirali, baš posle te utakmice sa Italijanima 1986. Tada sam je primetio, ali nismo imali kontakt. Našem pravom upoznavanju je kumovao moj najbolji drugar Nenad Kurajica, koji je sa Natašom bio prijatelj. Došao je iz Amerike i okupio nas je sve na jednom brodu. Tada sam shvatio u razgovoru sa njom, da bi tu moglo da bude nešto više", ispričao je Milanović. 

Ljubav između Igora i Nataše se brzo rasplamsala, venčali su se 2003. godine, a onda je 2010. postavljena zloslutna dijagnoza kancera. 

"Nataša i ja smo se baš voleli. Venčali smo se 2003. godine i imali smo divan brak. Ona je bila dobar čovek, prijatelj, divno biće. Volela je tu moju ljubav prema umetnosti, a poštovala je sport, jer je i sama bila iz sportske porodice. Sve se to brzo dešavalo. 2010. smo saznali za tu bolest. Umrla je 2012. godine. Bio sam uplašen, besan, ljut. Sve je prošlo uz Božiju pomoć. Mislim da smo deca i ja izašli jači iz te situacije", istakao je naš proslavljeni vaterpolista. 

Pokušavao je deci da nadoknadi gubitak majke, a neko vreme je posvetio samo ćerkama. Kako kaže sve je radio sa decom, pa je zajedno sa njima išao i u krevet. 

"Mlađa je išla u vrtić, starija u školu, a ja sam to vreme koristio da sa prijateljima popijem kafu. Onda njih pokupim, odemo na Banjicu, jer je starija trenirala sinhrono plivanje, a mlađa i ja idemo u saunu. Oko pet završimo sve, dođemo kući, čeka nas moja baka Ana, spremljena klopa, domaći zadaci i zajedno u krevet. Dve godine smo spavali zajedno", ispričao je Igor koji je sada u braku sa novom suprugom Ivanom

BONUS VIDEO: