Ostali sportovi

BOMBA - SVETSKI PRVAK DOLAZI U SRBIJU: Stiže da pomrsi račune našem šampionu!

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji reprezentativac Francuske Arno Bingo že zaigrati u Srbiji, bar jedan meč!

Izvor: Profimedia

Nekadašnji šampion sveta dolazi u Novi Sad! Francusko levo krilo Arno Bingo postao je najveće pojačanje u istoriji skopskog Alkaloida, pošto je prvak sveta iz 2011. godine potpisao za klub koji vodi Kiril Lazarov. Zato ćemo ga gledati i u Srbiji! 

Alkaloid je u Ligi Evrope u grupi sa šampionom Srbije Vojvodinom i Bingo će biti najveća zvezda makedonske ekipe. U grupi su osim Alkaloida i Vojvodine još i Silkeborg za koji nastupaju Rasmus Lauge, Rene Toft Hansen i Johan Sjostrand, kao i Logronjo la Rioha iz Španije sa Leonardom i Anhelom Hesusom Riverom u ekipi. 

Bingo ima 35 godina i dolazi iz Portugala gde je nastupao za Benfiku prošle sezone. Momak iz Liona je ponikao u Vilerbanu, zatim je godinama igrao za Tremble, a onda je u Monpeljeu 2018. godine osvoio Ligu šampiona. Prvi put je zaigrao u Portugalu 2019. kada je sa Ivanom Nikčevićem igrao za Sporting, a onda se vratio u Tremble. Za reprezentaciju Francuske na 31 meču ima 49 golova. 

Navodno još uvek nije gotovo prelazni rok za ekipu iz Skoplja koju finansira farmaceutska kompanija, pa je tako u planu dovođenje golmana Kube Alehandra Romera.

BONUS VIDEO: