SJAJNO!

DOBRO POGLEDAJTE U IVANINO UHO! Minđuša krije tajnu, simbol koji joj je OBELEŽIO ŽIVOT i opet će! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Ivana Vuleta je još pre nekoliko godina govorila da "sedmica" ima posebnu simboliku za nju i to se pokazalo i u Budimpešti.

Izvor: Profimedia

Srpska atletičarka Ivana Vuleta osvojila je zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u atletici u Budimpešti pošto je "nebeskim" skokom od 7,14 metara potpuno "pometlala" konkurenciju. Na taj način, Ivana je ostvarila san u 34. godini i slomila se kao nikada u karijeri, što je i sama priznala posle svega. Ogrnuta zastavom Srbije, prošetala je velelepnim stadionom u Budimpešti i pokazala na taj način jedan detalj koji mnogi nisu primetili u prvi mah.

Ivana Vuleta, ili ako vam je draže devojačke Španović, imala je na uhu minđušu sa simboličnim brojem "sedam" koji joj je srećan i koji joj je obeležio dosadašnju karijeru. Možda je i ovoga puta bio taličan kada je u skoku udalj dominirala nad konkurencijom koja se pitala odakle joj toliko snage...

Ova "sedmica" na uhu ju je motivisala pošto je to bio cilj koji je jurila najveći deo karijere, a kada je preskočila "magičnih sedam metara" 2015. godine, sve se promenilo. "Sa sedam godina sam počela da treniram atletiku. Od tada maštam o tituli Svetskog broja 1 i o sedam metara. Pre sedam godina bila sam Svetska juniorska prvakinja. Juče sam prvi put skočila sedam metara", pričala je Ivana nakon bronze u Pekingu 2015. godine.

Ivana je rekla da je i "sedam broj kome stremi po broju osvojenih medalja do kraja 2016. godine", a malo je reći da će uskoro morati da menja srećan broj pošto ne stalje sa osvajanjem medalja. Nadamo se još jednoj, ako može najsjanijoj sledeće godine u Parizu, ako ne - i ovo je bilo više nego dovoljno, kraljice Ivana!

BONUS VIDEO: