Neverovatno!

UNIŠTEN KULTNI AMERIČKI STADION! Šokantan snimak iz vazduha - sve je pod vodom! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Na stadionu u Los Anđelesu trebalo je da se održe dva takmičenja na Olimpijskim igrama 2028. godine.

Izvor: Twitter/TheInsiderPaper/printscreen

Strašna tropska oluja pogodila je obalu SAD, a najveća šteta zabeležena je u Kaliforniji. Na udaru oluje koja nosi ime Hilari našao se i Los Anđeles, a sa lica mesta stiže neverovatan snimak - pod vodom je velelepni stadion bejzbol tima Los Anđeles Dožersi, jednog od najboljih u ligi. Dom šampiona MLB lige za 2020. godinu potopljen je nakon tropske oluje!

Predivan stadion kapaciteta 56.000 gledalaca ne nalazi se na samoj obali, ali je i pored toga bio žrtva oluje koja je pogodila Zapadnu obalu SAD. Na snimcima se vidi da su blokirani svi prilazi samom stadionu, dok za sada nije poznato kakva je šteta napravljena na samom objektu. Narednih dana sigurno će biti sprovedena istraga o tome, a zatim objavljeni i podaci u kakvom je stanju stadion izgrađen 1962. godine - inače najveći objekat za bejzbol na svetu. Pogledajte kako inače izgleda ovaj stadion:

Na stadionu Dodžersa svojevremeno je održano bejzbol takmičenje na Olimpijskim igrama 1984. godine, dok će za Olimpijske igre u Los Anđelesu 2028. godine imati duplu namenu - na njemu će se igrati i bejzbol i softbol. Pored toga, kroz istoriju je "Dodžer" ugostio brojne mečeve u drugim sportovima - na njemu su se igrali fudbal, košarka, kriket, hokej na ledu, boks... Pored toga, bio je dom stotine koncerata najpoznatijih američkih izvođača. Ovo je snimak sa lica mesta:

BONUS VIDEO: