Svaka čast!

SA RUKE NESTALO 540.000 DOLARA - SPORTISTA UHVATIO LOPOVA: U uniformi trčao, pa video hapšenje! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Nakon što je ostvario najbolji rezultat sezone, vozač Ferarija Karlos Sainc junior bio je žrtva pljačke, ali se sve dobro završilo.

Izvor: Instagram/carlossainz55/printscreen

Neverovatna scena nakon Velike nagrade Italije u Monci! Vozaču Formule 1 Ferarija Karlosu Saincu mlađem ukraden je luksuzni sat nekoliko sati nakon što je bio treći na trci u nedelju, ali je sportista uspeo da uhvati lopove i vrati dragoceni predmet u svoj posed?!

Karlos Sainz (29) bio je meta u blizini hotela Armani u Milanu zbog sata kompanije "Richard Mille" od 540.000 dolara, dok je još uvek nosio uniformu tima, navodi ESPN. Vozač, njegov trener i svedoci potom su krenuli u poteru za osumnjičenima i uspeli da "izvuku" sat, navodi se u izveštaju, pozivajući se na italijanske medije.

Sainz je tada snimljen kako hvata dah dok policija stavlja lisice na osumnjičenog, a Španac je zatim otišao na Tviter da razgovara o incidentu. "Kao što mnogi od vas već znaju, juče smo doživeli nemili incident u Milanu. Najvažnije je da smo svi dobro i da će ovo ostati samo neprijatna anegdota", napisao je Sainc i dodao: "Veliko hvala svim ljudima koji su nam juče pomogli, milanskoj policiji na brzoj intervenciji i hvala na svim vašim porukama."

Što se tiče Velike nagrade Italije u Monci, Karlos Sainc juniors imao je pol-poziciju, ali je na kraju trku završio na trećoj poziciji. Pobednik je ponovo bio Maks Ferštapen koji je 10. trijumfom u nizu ispisao istoriju Formule 1. U dosadašnjih 14 trka ove sezone Maks ima čak 12 pobed,a dok je na preostale dve trke pobedio njegov klupski kolega Serhio "Čeko" Perez.

Zbog toga Red Bul ima više nego duplo bodova od Mercedesa koji je drugoplasirani, dok Maks ima gotovo 150 poena prednosti u odnosu na Serhija koji mu je najbliži pratilac. Što se tiče Karlosa Sainca, on je peti u generalnom plasmanu, a treće mesto iz Monce mu je najbolji rezultat u sezoni.

BONUS VIDEO: