SJAJNO!

ŠTA JE NOVAČE, JOŠ IH PRAŠIŠ PO DU**TU?! Cela Amerika protiv Novaka, a NAJVEĆI navija za njega! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Tom Brejdi podržao je Novaka Đokovića još jednom i doveo svoju decu da upoznaju najvećeg tenisera svih vremena.

Izvor: Tweet/Square profile picture US Open Tennis

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale US Opena pošto je bez većih problema (3:0) pobedio domaćeg predstavnika Bena Šeltona, ali i publiku koja je gotovo sve vreme bila na strani Amerikanca. Ipak, među njima je bilo i onih koji su navijali za Noleta, a to bi bio i čuveni Tom Brejdi, da je stigao na meč.

Čuveni kvoterbek pratio je na telefonu meč i navijao za Novaka Đokovića, baš kao što je to bilo u finalu Rolan Garosa, a odmah posle susreta došao je i lično da mu čestita, pošto je prethodno zakasnio na prvo polufinale. U pratnji turnirskog obezbeđenja došao je zajedno sa svojom decom kod Novaka Đokovića gde su se srdačno pozdravili, a potom su se i ispričali o ubedljivoj pobedi srpskog tenisera za deseto finale u Njujorku.

"Lepo te je videti, kako si? I dalje ih prašiš po guzici...", kazao je Tom Brejdi i potom upoznao svoju decu sa jednim od svojih omiljenih sportista, objasnivši da je njihova škola razlog zašto nisu mogli da ga gledaju uživo.

Brejdi je objasnio da je morao da ode po njih u Majami, gde idu u školu, pa zato nisu mogli da gledaju njegov susret sa Šeltonom, ali nema sumnje da će biti uz Novaka u finalu protiv Danila Medvedeva. Njih dvojica inače imaju veliko poštovanje jedan za drugoga, a već je Nole tražio savete od igrača američkog fudbala kako da "što duže ostane u sportu", pošto je Brejdi igrao sve do skoro. Nedavno je proslavio 46. rođendan.


BONUS VIDEO: