Počivaj u miru...

HRVATSKU RUKOMETAŠICU (18) UBIO PIJANI VOZAČ! Strašna saobraćajna nesreća u Splitu!

Autor Marina Periškić

Mlada rukometašica Maja Zorica poginula u sudaru s pijanim vozačem.

Izvor: Instagram/zark_split/printscreen

Hrvatska rukometašica Maja Zorica (18) preminula je posle teške saobraćajne nesreće u Dicmu pored Splita. Policija je utvrdila da je vozač pod dejstvom alkohola ušao u suprotnu traku i sudario se sa vozilom u kom su bile Maja i još dve devojke.

"S tugom u srcima i nevericom, primili smo vest o tragičnoj smrti naše rukometašice Maje Zorice, igračice ŽARK Splita. U mislima i molitvama smo s porodicom, saigračicama, prijateljima iz ŽARK Splita i svima onima u čijim životima ostaje neizbrisiv trag i večna uspomena na nasmejano lice naše sportiskinje. Iskreno saučešće Hrvatskog rukometnog saveza i cele rukometne porodice. Počivala u miru", objavio je Hrvatski rukometni savez.

Udarac u vozilo ugasio je život mlade rukometašice, a odmah su se oglasio i klub za koji je igrala. U velikoj žalosti izjavili su saučešće porodici preminule:

"Tužnim i slomljenim srcem javljamo da nas je naša igračica, Maja Zorica, nakon tragične nesreće napustila u 18. godini života. Ugasilo se srce našeg velikog borca. Saosećamo s porodicom i šaljemo iskreno saučešće bližnjima. Njen plemeniti i snažni duh, pun životne radosti i ljubavi, zauvek će ostati u našim srcima, mislima i molitvama. Anđele naš, počivaj u miru" objavilo je klub Žark iz Splita.

BONUS VIDEO: