Neobične!

PREZGODNA AMERIKANKA U RINGU, A KAMERMANA ZANIMA SAMO PLAVUŠA! Gledao u nju i čekao trenutak! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Iako važi za jednu od najzgodnijih sportistkinja sveta, američka kečerka ostala u drugom planu zbog plavuše iz publike...

Izvor: Twitter/thattop_guy/AEW/printscreen

U jednoj od najpoznatijih svetskih promocija profesionalnog rvanja AEW meč za šampionski pojas odradile su Džejd Kargil i Kris Stetlender, ali dok su one vodile veoma važnu bitku, kamermana je zanimalo nešto drugačije. Čovek iza kamere primetio je u publici plavušu bujnog poprsja, pa je u nekoliko navrata baš nju hvatao u kadar - čekajući da spusti mobilni telefon i otkrije veći deo svog tela!

Atraktivna navijačica izabrala je kombinezon sa dubokim dekolteom koji je mnogo otkrio čak i gledaocima televizijskog prenosa, odmah nakon što ju je kamerman uhvatio u kadru. Toliko su se kamere zagledale u navijačicu da je u drugom planu ostala i Džejd Kargil koja važi za jednu od najatraktivnijih sportistkinja sveta, zbog svog neverovatno izvajanog tela. Pogledajte kako izgleda Kargil:

Njeni raskošni atributi ovog puta nisu bili u centru pažnje kamermana. Pogledajte kako izgleda žena koju je pronašao u publici, pa rešio da predstavi širokom auditorijumu:

Što se tiče same borbe, Stetlender je po 10. put u karijeri odbranila šampionski pojas, a drugi put ove godine savladala je Džejd Kargil. Ipak, mnogi smatraju da je devojka koja imitira "Storm" iz franšize "X-Men" već prerasla ovu organizaciju.

Pretpostavlja se da je ovo bio poslednji "meč" za Džejd u organizaciji AEW i da će ona uskoro potpisati jedan od najvećih ugovora na svetu sa kompanijom WWE, koja je i najpopularnija u ovoj vrsti zabave. Zbog rastanka koji se bliži Kargil je na kraju meča bila veoma prisna sa svojom protivnicom, koju je zagrlila. Pogledajte taj trenutak:

BONUS VIDEO:

Tagovi