SVAKA ČAST!

MOĆNA SRBIJA SVE BLIŽA OLIMPIJSKIM IGRAMA! Savršena igra naših devojaka, Tijana SAMA uzela set!

Autor Milutin Vujičić

Odbojkašice Srbije nastavile su da igraju bez padova i došle su do pobede i u trećem meču u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Izvor: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije došla je i do treće pobede u kvalifikacijama za Olimpijske igre. Naše devojke bile su bolje i od Kanade i slavile su maksimalnim rezultatom 3:0 (25:19, 25:17, 25:21), što će reći da su sada za korak bliže odlasku u Pariz gde im je svakako i mesto.

Prethodno je naša reprezentacija bila bolja od Meksika i Ukrajine (takođe po 3:0) i za sada jedino još u našoj grupi Kineskinje imaju savršen učinak (2-0) što je dobar znak pošto dve najbolje selekcije idu na Olimpijske igre. Ipak, potrebno je održati fokus u naredna četiri meča pošto izabranice Đovanija Gvidetija već u sredu (10.00) igraju sa Češkom, potom u petak sa Dominikanskom Republikom (4.00), a potom i dva najteža meča sa Holandijom (subota, 10.00) i Kinom (nedelja, 13.30).

Tijana Bošković je meč završila sa 25 poena (napad 20-36, dakle učinak od preko 50 odsto), dok je za njom bila Jovana Stevanović sa deset poena, devet je imala Aleksandra Uzelac, Maja Aleksić osam, Maja Ognjenović šest...

BONUS VIDEO: