Javila se

IVANA SE OGLASILA NA INSTAGRAMU - OVO JE POSEBAN DAN! Nosi njegovo prezime i pokazala ga svima (FOTO)

Autor Mladen Šolak

Ivana se pohvalila svojim suprugom i njihovim važnim danom.

Izvor: Instagram/ivanavuleta

Heroina srpskog sporta Ivana Španović Vuleta na odmoru je sa suprugom Markom Vuletom i sudeći prema njenim objavama - uživaju. Ivana i Marko nazdravili su svojoj četvrtoj godišnjici, jer su 2019. počeli da se zabavljaju, a venčali su se 2021. u Umčarima nadomak Beograda.

Ivana je pre malo više od mesec dana postala šampionka sveta spektakularnim skokom u Budimpešti. a pre nedelju dana je uprkos povredi osvojila Dijamantsku ligu. Bila je ovo jedna od najboljih sezona u karijeri najbolje srpske atletičarke u istoriji i sada koristi priliku za puni predah, jer su pred njom brojni izazovi, uključujući i onaj najveći - nastup na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. Mnogo je profesionalnih razloga da zajedno sa suprugom slavi, a sudeći prema njihovim osmesima, deluje da je i privatno u njihovom braku sve u savršenom redu.

Izvor: Instagram/ivanaspanovic

Ivana je poznata po tome što ne govori previše o životu van takmičenja, ali je na početku veze sa suprugom priznala svima da uživa, što se i vidi i danas, četiri godine kasnije. "Ne volim previše da pričam o dešavanjima van staze, ali da, desila se nova ljubav. Ona je lepa stvar koja je obeležila kraj ove godine, i zbog koje u 2020. ulazim srećna. Marko nije iz sveta atletike, ali ne manjka razumevanja s njegove strane, uz njegovu podršku sam emotivno ispunjena, a kada je tako, uz naporan rad i malo sportske sreće, mogu najbolje da skočim. Moj sprint partner na stazi, moj nutricionista za stolom, moj najbolji prijatelj u razgovoru, moj tihi aplauz na kraju uspešnog dana, jedan od razloga da budem zahvalna", rekla je Ivana.