Spektakl!

VASO BAKOČEVIĆ SE BORI U BEOGRADU! Sa protivnikom se MRZI, a protiv "Kroate" traži osvetu!

Autor Dušan Ninković

Zanimljivo MMA veče čeka beogradsku publiku početkom novembra.

Izvor: Instagram/vaso_psycho/printscreen

Jedan od najkontroverznijih boraca u regionu do kraja godine će nastupiti pred beogradskom publikom! U okviru organizacije FNC (fight Nation Championship) Vaso Bakočević će imati priliku da se predstavi publici u gradu u kojem živi, ali i da se osveti "Kroati" koji ga je pre dve godine teško porazio Šibeniku, nakon ozbiljne povrede momka iz Risna.

Njih dvojica će ponovo u oktagon kako bi raspravili sve što imaju - a bilo je burno! I pre i posle prvog meča koji su odradili konstantno su imali komentare na račun svog rivala, a Argentinac hrvatskog porekla tada je tvrdio da mu ne pada na pamet da pruži revanš "Psihu" ukoliko on ne uloži veliki novac u taj meč. Izgleda da se situacija promenila, pa će publika u Beogradu dobiti jedan od najvećih regionalnih MMA mečeva!

Vaso je poznat kao borac koji obožava da ulazi u oktagon, pa ima neverovatan broj mečeva u dosadašnjoj karijeri. Nakon teške povrede u Šibeniku brzo se vratio i već je odradio četiri MMA meča, a treba istaći da je kroz karijeru eksperimentisao i sa boksom i sa boksom bez rukavica. U FNC će se boriti u svojoj osnovnoj disciplini, a tražiće revanš za poraz od pre dve godine.

Glavna borba večeri biće okršaj za pojas šampiona Nikole Joksovića i izazivača Sava Lazića, a po svemu sudeći tu nije kraj spektakularnim mečevima koje ćemo gledati u u Beogradu. Ostale borbe tek ćemo saznati u narednim danima, a publika će sigurno biti impresionirana nastupima najboljih MMA boraca u regionu.

Prethodni FNC događaj održan je u Puli, a slike iz čuvene Arene brzo su se raširile svetom. Nadamo se da nešto slično čeka i Beograd nakon MMA spektakla u hali "Aleksandar Nikolić".

BONUS VIDEO: