STESAO SE!

SKINUO SE ŠEF UFC-a (54), FANOVI U ŠOKU! Kod njega dolaze NAJJAČI ljudi na svetu, a on ovako izgleda (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Dena Vajt je odlučio da znatno promeni ishranu i češće ide u teretanu.

Izvor: Profimedia

Borilački sport doživeo je veliku ekspanziju u poslednjih nekoliko decenija i može se reći da je među najzaslužnijima za to, pored najboljih boraca, svakako i Dena Vajt (54). Više od 30 godina Vajt vodi najveću svetsku MMA organizaciju "UFC" koja je postala san svima koji uđu u oktagon, a mnogi su se pitali i da li bi ovaj američki biznismen mogao da stane na crtu "teškašima" u šestoj deceniji?

Iako je jedno vreme imao problema sa viškom kilograma, Vajt se sada na Instagramu podelio da je u najboljoj formi života, pošto se jasno vidi da je ozbiljno radio na fizičkoj transformaciji prethodnih meseci. Pogledajte kako sada izgleda Dena Vajt koji podsetimo ima 54 godine!

"Leva fotografija nastala je 17. marta 2017. godine, a desna 18. septembra 2023. godine. Je*** ludnica!", napisao je američki biznismen na društvenim mrežama gde je prikupio više od 300 hiljada lajkova i oko 7.000 komentara iznenađenih ljubitelja MMA.

Prethodno je Vajt otkrio da je bio na lekarskom pregledu u februaru gde su mu doktori rekli da mora da promeni ishranu jer mu je život u opasnosti, pre svega zbog loše ishrane i stresa, pa je usled dijete i treninga izgubio 15 kilograma.

BONUS VIDEO:

Tagovi