Neverovatno!

NBA IGRAČ PRETI NAJJAČEM UFC BORCU! Suluda izjava poznatog košarkaša: "Mogu da ga pobedim!"

Autor Dušan Ninković

Neverovatno šta je izjavio američki košarkaš Džejms Džonson, koji kao da nikada nije gledao Džona Džonsa.

Izvor: Profimedia

Američki MMA borac Džon Džons pobedio je početkom marta Sirila Ganea i domogao se pojasa u teškoj kategoriji UFC, ali... U njegove sposobnosti i dalje sumnjaju pojedini, pa je tako iskusni NBA košarkaš Džejms Džonson otkrio da on veruje kako bi u oktagonu pobedio jednog od najboljih boraca svih vremena!

Deluje potpuno suludo, ali je Džonson sa mnogo optimizma pristupio ovoj temi - kaže da se gotovo ceo život priprema da zadaje udarce, a da je potrebno samo da usavrši odbranu i zatim pobedi najboljeg UFC borca u teškoj kategoriji!

"Zapravo, mislim da bih mogao da ga pobedim. Godine treninga odbrane, samo mi je odbrana potrebna. Udaram pesnicama i nogama od svoje pete ili šeste godine", rekao je Džonson, ali jasno je da njegova priča nije baš uverljiva. Džon Džons ima 29 profesionalnih borbi u MMA svetu i čak 27 pobeda - uz jedan poraz i jedan meč koji nije odlučen.

Iskusni američki koašrkaš igrao je tokom NBA karijere za Čikago, Toronto, Sakramento, Memfis, ponovo Toronto, Majami, Minesotu, Dalas, Nju Orleans, Bruklin i Indijanu, za koju je u prethodnoj sezoni nastupio na tek 18 mečeva. Najbolja sezona u karijeri bila mu je 2016/17 kada je odigrao 76 mečeva u ligaškom delu takmičenja i u dresu Majamija prosečno postizao 12,8 poena.

Koliko se zna, Džonson nema iskustva u prfoesionalnim borbama, ali ga je bivša supruga pre gotovo 10 godina optužila za nasilje u porodici. Navodno je udarao i davio Kali, koja je kasnije odlučila da se razvede od NBA igrača. Optužbe su odbačene jer se žrtva nije pojavila na zakazanom ročištu.

BONUS VIDEO:

Tagovi