Formula 1

ŠUMAHEROV SIN OBJAVIO NAJTUŽNIJU FOTOGRAFIJU: Svet je gledao i PLAKAO - stvari više nikad neće biti iste!

Autor Marina Periškić

Šumaherov sin objavio je porodičnu fotografiju, ali mnogima nije promaklo da njegov otac nije na njoj.

Izvor: YouTube/Formula.Voyage/Printscreen

Mik Šumaher objavio je fotografiju na svom Instagram profilu koja je proglašena za "najtužniju fotografiju Božića", jer na slici nije njegov otac, najpopularniji vozač Formule 1, Mihael Šumaher. U centru pažnje našla se fotografija Mika Šumahera sa majkom Korinom i sestrom Đinom Marijom, a šampion nije bio uz njih.

Ova fotografija rastužila je javnost jer su se odmah ispod slike ređali komentari: "Nedostaje Mihael", "Zašto Mihael nije sa vama", "Ovo je jako tužno", samo su neki od hiljade komentara koji su se nizali ispod porodične fotografije. Pojedini fanovi mislili su da je možda Šumaher taj koji slika, ali to je teško verovatno.

Mihael Šumaher doživeo je stravičnu nesreću nakon nezgodnog pada u kojem je udario glavom u kamen, na skijanju u Francuskoj 2013. godine. Nemac je nakon nesreće završio u indukovanoj komi osam meseci, a potom je sledeće godine pušten je na kućno lečenje. Porodica Šumaher povukla se iz javnosti, ograničila je pristup svom domu u Švajcarskoj, a od tada nije poznato stanje u kom se nalazi sedmostruki šampion sveta Formule 1.

BONUS VIDEO: