STRAŠNO

UZNEMIRUJUĆE! MMA BORCU BAKTERIJA "JEDE MESO": Objavio fotografiju lakta posle operacije i SVE ZGROZIO!

Autor Milutin Vujičić

Uznemirujuće fotografije i snimci osvanuli su na profilu poznatog MMA borca Paula Koste iz Brazila.

Izvor: Instagram/borrachinhamma/Screenshot

Poznati brazilski borac Paulo Kosta neće nastupiti na UFC 294 događaju zbog ozbiljne povrede lakta, a pošto su mnogi mislili da namerno izbegava borbu sa Hamzatom Čimajevim - oglasio se na društvenim mrežama i pokazao stravične detalje. Kosta je još sredinom septembra imao rutinsku operaciju na desnom laktu, međutim došlo je do nepredviđenih komplikacija zbog kojih mu doktori ne dozvoljavaju da uđe u oktagon.

O čemu se radi? Rana je inficirana stafilokokom i ne samo da Kosta ima ozbiljne zdravstvene probleme zbog toga, nego i njegov lakat izgleda jezivo. Objavio je niz snimaka i fotografija na kojima se vidi da mu opasna bakterija "izjeda meso" na laktu i da zbog toga mora da miruje. Upozorenje: fotografije su cenzurisane, ali i dalje mogu biti uznemirujuće za neke.

"Moj tim i ja smo pokušali da uradimo sve da bih bio spreman za borbu 21. oktobra u Abu Dabiju, ali nažalost to nije bilo moguće, kao što možete da vidite. Vratiću se uskoro ponovo. Hvala svima na podršci!", napisao je Kosta na Instagramu.

Ipak, uprkos tome što je ponudio dokaze, teško da će to biti dovoljno da izbegne prozivke navijača Hamzata Čimajeva, a verovatno i samog borca iz Čečenije koji ga je već više puta prozivala, što su uobičajene stvari u borilačkom sportu. Za sada nema prognoza kada bi Kosta mogao da se vrati.

BONUS VIDEO: