Ostali sportovi

PAŠĆE KRV U PIONIRU! Hrvat i Crnogorac zaratili ZBOG KOSOVA, Kroata poručio: Spasili su te da te ne UBIJEM!

Autor Nikola Lalović

Vaso Bakočević i Fransisko Bario Kroata su baš "zakuvali", a sve je počelo sa pesmom o Kosovu!

Izvor: Youtube/screenshot/Megdan Fight

Četvrtog novembra u "Pioniru" će pasti krv! Održava se spektakularni FFC MMA spektakl u kome će borba koju svi čekaju biti ona između Fransiska Barija, popularnog "Kroate" i Vasa Bakočevića poznatijeg kao "Psiho". 

Duže od decenije bukti sukob između crnogorskog i argentinskog borca, a sada će se desiti njihov revanš. Pre nekoliko godina je prvi meč završen neslavno, povredom Bakočevića posle pola minuta borbe! A sada je Hrvat iz Argentine iskoristio intervju za "Indeks" da napadne svog velikog rivala!

"Cela regija je jedva čekala revanš. Najpre nismo mogli da dogovorimo zbog njegove, kao, povrede. Prošla je prva pa druga godina otad, ja sam imao nekih svojih planova i izazova u KSW", rekao je on, pa na kraju je otkrio kako je došlo do revanša koji čeka ceo region.

"FNC je uspeo na kraju. Jedno vreme je čak bio plan i da se borimo u KSW-u, to bi za njihovu publiku na Balkanu bila velika stvar. Na kraju je FNC ipak uspeo da reši  sve detalje i čeka nas najveća borba u istorijiregionalnog MMA-a."

Vaso Bakočević je mnogo puta govorio kako taj poraz "ne priznaje"... "On ne priznaje prvu borbu, ali ja je priznajem. Ovo je sport... Da nije bilo sudije, on bi već bio mrtav. Mi smo gladijatori modernog doba. Da smo gladijatori starog doba, on bi sada bio mrtav. Njega je spasio sudija!", poručio je "Kroata".

A kako se zapravo sve tako "zakuvalo"? Krenule su uvrede, prozivke poo nacionalnoj osnovi, bilo je tu svega... "Dan nakon borbe je nastao incident, ali sve je počelo još pre naše borbe. Jedan borac iz Srbije je ušao na jednu srpsku nacionalističku pesmu o Kosovu. Svi su s tribine na to poludeli i onda kad je Vaso ušao u kavez, svi su počeli da mu vičemo i da ga psujemo.  Tu je nastala svađa na nacionalnoj osnovi. Onda smo se i nas dvojica u kavezu oko toga prepirali, ali ja se malo toga sjećam. Bio sam u svom filmu, pucao me adrenalin. Ne znam šta sam tačno rekao. Ako sam rekao nešto loše, izvinjavam se ljudima", rekao je Hrvat iz Južne Amerike. 

Borba će se održati u "Pioniru", a zbog prozivki na račun Srbije i srpske zastave koju je Bakočević nekoliko puta nosio u ring publika čeka Kroatu loše raspoložena. Toliko loše da policija mora da ga čuva 24 sata!

"Borba je u Hali Pionir, gde Partizan igra svoje domaće košarkaške utakmice. Naravno da će svi navijači biti protiv mene, cela hala će navijati za Vasu. To je tako u MMA-u, nekad su svi za tebe, nekad protiv. Naravno da mi nije drago da me publika dočekuje na nož. Znam da će vikati protiv mene, ali važno je samo da ne bude nekog incidenta. Oko mene će uvek biti policija koja će me čuvati 24 sata dok god sam u Beogradu", završio je Kroata. 

BONUS VIDEO: