Ostali sportovi

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI ZLOČINA - POZNATI SPORTISTA DOŽIVOTNO U ZATVORU: Trudnu devojku drogirao, pa živu bacio u reku!

Autor Marina Periškić

Nekadašnji učesnik Olimpijskih igara Feliks Verdeho nikada više neće izaći na slobodu nakon jezivog zločina koji je počinio.

Izvor: Ramon ''Tonito'' Zayas / Zuma Press / Profimedia

Bivši olimpijski bokser Feliks Verdeho osuđen je na dve kazne doživotnog zatvora zbog ubistva svoje devojke i nerođenog deteta u proleće 2021. godine. Verdeho, koji je predstavljao Portoriko na Olimpijskim igrama 2012. godine, kriv je za ubistvo Kejše Rodrigez (27) pošto ju je najpre drogirao i potom bacio sa mosta u reku.

Ispostavilo se da je Verdeho pritiskao Kejšu da prekine trudnoću i da ju je fizički napao pre nego što joj je ubrizgao nepoznatu supstancu u krvotok. Naknadna istraga je pokazala da je u organizmu žrtve pronađen sedativ koji se obično koristi za životinje. Majka žrtve je javno izjavila da se čula sa ćerkom neposredno pre njenog nestanka i da je Kejša podelila svoj strah da će Feliks doći kako bi proverio test za trudnoću. Očajna majka je upozorila ćerku da bude oprezna, budući da je Feliks već prethodno pretio.

Verdeho je došao kod Kejše u pratnji svog prijatelja, Luisa Antonija Kadiza, koji mu je pomogaoda veže blokove za telo nesrećne devojke pre nego što su je zajedno bacili u reku. Prema izveštajima, Kadiz je kasnije anonimno pozvao hitnu pomoć i otkrio lokaciju tela, a napominje se da je Kejša bila još uvek živa u trenutku bacanja u vodu.

BONUS VIDEO: