Krvavo!

CRNOGORAC I HRVAT "RATUJU" ZBOG KOSOVA - PAŠĆE KRV U "PIONIRU": Pale prozivke, uvrede i batine - HOĆU DA GA POVREDIM!

Autor Nikola Lalović

Vaso Bakočević i Fransisko Bario Kroata biće glavna priča večerašnjeg FNC-a u "Pioniru". Hala bi trebalo da bude puna jer ceo region čeka ovaj meč!

Izvor: Youtube/screenshot/Megdan Fight

Goreće "Pionir" u subotu uveče na FNC-u! MMA festival u Beogradu počeće pripremnim borbama u kojima će naša Marina Spasić probati da nokautira Samin Kamal Beik, potom ćemo gledati duel Slovenaca Dine Šljukanovića i Blaže Nikolića, a potom i duele Aleksandra Vukosaljevića i Miladina Kolarskog kao i Borisa Stanića i Hrvata Frana Luke Durića. 

Mnogo pažnje će izazvati duel Nikole Joksovića i Sava Lazića koji se odavno "peckaju" međusobno, gledan će biti i meč Brazilca Lukasa Ananiasa sa Markom Bojkovićem i duel u kategoriji do 79 kilograma između veterana iz Hrvatske Ivice Truščeka i Jovana Marjanovića.

Ipak ceo region čeka da vidi revanš meč između Vase Bakočevića. Prvi put su se sastali u Puli kada se Crnogorac povredio i vrlo brzo i lako ga je savladao Hrvat iz Argentine. Ipak, njihovo rivalstvo je i pre i posle toga raslo. "Cela regija je jedva čekala revanš. Najpre nismo mogli da dogovorimo zbog njegove, kao, povrede. Prošla je prva pa druga godina otad, ja sam imao nekih svojih planova i izazova u KSW", rekao je "Kroata",

On je otkrio i kako su krenule prozivke na nacionalnoj osnovi i kako se zapravo "zakuvalo" između ova dva poznata MMA borca. Između Hrvata i Crnogorca se zakuvalo - zbog Kosova!

"Dan nakon borbe je nastao incident, ali sve je počelo još pre naše borbe. Jedan borac iz Srbije je ušao na jednu srpsku nacionalističku pesmu o Kosovu. Svi su s tribine na to poludeli i onda kad je Vaso ušao u kavez, svi su počeli da mu vičemo i da ga psujemo.  Tu je nastala svađa na nacionalnoj osnovi. Onda smo se i nas dvojica u kavezu oko toga prepirali, ali ja se malo toga sjećam. Bio sam u svom filmu, pucao me adrenalin. Ne znam šta sam tačno rekao. Ako sam rekao nešto loše, izvinjavam se ljudima", rekao je Hrvat iz Južne Amerike. 

Sada "Kroata", kome je Vaso Bakočević obećao da će "da ga povredi" i da mu "nije bitno da li će mu se računati pobeda na kraju" očekuje da će cela hala biti protiv njega. 

"Borba je u Hali Pionir, gde Partizan igra svoje domaće košarkaške utakmice. Naravno da će svi navijači biti protiv mene, cela hala će navijati za Vasu. To je tako u MMA-u, nekad su svi za tebe, nekad protiv. Naravno da mi nije drago da me publika dočekuje na nož. Znam da će vikati protiv mene, ali važno je samo da ne bude nekog incidenta. Oko mene će uvek biti policija koja će me čuvati 24 sata dok god sam u Beogradu", završio je Kroata. 

BONUS VIDEO: