Poraz!

LEGENDARNI HRVAT JAUKNUO, PA SE PREDAO SRBINU: Bio u Velikom bratu, a u Beogradu se borio 81. put!

Autor Dušan Ninković

Ivica Trušček nije izdržao borbu protiv srpskog borca Jovana Marjanovića.

Izvor: Arenafight/printscreen

Srpski MMA borac Jovan Marjanović (26) ostvario je najvbeću pobedu u karijeri trijumfom protiv hrvatskog takmičara Ivice Truščeka (40). Jedan od najslavnijih MMA boraca u regionu i veliko ime balkanskog sporta nije mogao da prati ritam mlađeg kolege, a nakon serije sjajnih udaraca nogom Marjanovića čuli smo i verbalnu predaju Hrvata!

Jedan od Jovanovih razornih udaraca naneo je mnogo štete Ivici, koji je uzviknuo, a zatim pao na tlo. Sudija je to shvatio kao predaju, pa je Marjanović istog trenutka izvadio gumu za zube i ispucao je preko ivica oktagona. Ukoliko je povreda legendarnog hrvatskog borca sa čak 42 pobede i 29 poraza u karijeri teže prirode, meč u Beogradu mogao bi da bude i poslednji za njega.

Ivica Trušček počeo je profesionalnu karijeru davne 2007. godine, a između ostalog poznat je i po učešću u hrvatskoj veriji rijaliti programa "Veliki brat". Nastupio je u šestoj sezoni tog programa, zauzeo 11. poziciju i kasnije nije bio zadovoljan kako je ispalo - tvrdio je da mu je bilo neprijatno dok je život pod budnim okom publike, a da je novac jedini motiv zbog kojeg se nadmetao. Sa druge strane, pred Jovanom su najbitniji mečevi njegovog života. 

"Posle duge pauze vraćam se u ring i to protiv Ivice koji je apsolutna legenda u ovom sportu. Od kako znam za sebe i od kako znam za MMA, on je jedan od ljudi koje sam pratio i zbog kojih sam počeo da treniram ovaj sport. Hvala mu za meč. Nastupio sam pred punim Pionirom i hvala vam puno ljudi", rekao je Marjanović.

Na FNC 13 događaju u hali "Aleksandar Nikolić" videli smo i čuli zvižduke za Fran Luku Đurića iz Hrvatske nakon što je provocirao publiku, zatim veliku pobedu Marine Spasić, a ono najbolje nas tek očekuje. Vaso Bakočević i Francisko Bario će odraditi revanš, a Savo Lazić i Nikola Joksović boriće se za pojas!

BONUS VIDEO:

Tagovi

mma