UŽAS

ŠAMPION EVROPE IZVADIO PIŠTOLJ I POČEO DA PUCA NA LJUDE! Isplivao UZNEMIRUJUĆI snimak iz centra grada - ima RANJENIH!

Autor Nemanja Stanojčić

Nikita Ivanov izvadio je pištolj posle tuče i pucao na ljude...

Izvor: Twitter/screenshot/OSINTNic

Nikita Ivanov (37), bivši šampion Evrope u boksu, izvadio je pištolj i počeo da puca na ljude usred Moskve! U blizini jednog restorana u centru grada došlo je prvo do fizičkog obračuna, pa je onda on iz jakne potegao vatreno oružje i ranio četiri osobe prenosi ruska agencija "Tass".

Pojavio se i uznemirujući snimak haosa. Vidi se da je prvo došlo do fizičkog obračuna između njih i da je onda Ivanov izvadio pištolj i krenuo da puca. "Čovek koji je 'otvorio vatru' u blizini restorana u Moskvi identifikovan je kao Nikita Ivanov i odmah je uhapšen", navodi se u saopštenju.

Nije mu prvi put da pravi haos i da ima probleme sa zakonom. On je 2020. godine prebio boksera Bašira Mirsijabova koji je zbog ozbiljnosti povreda hitno prebačen u bolnicu i bio je životno ugrožen. Nikita je zbog toga bio priveden. I tokom "lokdauna" zbog koronavirusa je kršio pravila i imao je probleme sa zakonom zbog toga. Bokso mse bavi od kada je imao 10 godina, bišestrukij e šampion Rusije, ima zlato sa Evropskog prvenstva 2013. godine i srebro koje je osvojio dve godine pre toga. Pogledajte uznemirujući snimak:

BONUS VIDEO: