Drama!

LEPOTICA SA TIKTOKA UHODI NAJTALENTOVANIJEG NA SVETU: Navijači poludeli zbog atraktivne Amerikanke!

Autor Dušan Ninković

Breki Hil, zvezda društvenih mreža, napravila haos zbog snimka koji je uputila Konoru Bedardu.

Izvor: Instagram/breckiehill/printscreen

Jedan od najtalentovanijih hokejaša na svetu, Kanađanin Konor Bedard (18) nalazi se na udaru opsednute navijačice! Kako prenose inostrani mediji, američka tiktokerka i influenserka Breki Hil impresionirana je talentom i izgledom mladog sportiste, pa na društvenim mrežama često može da se vidi koliko joj se sviđa.

Breki ima preko tri miliona pratilaca na Tiktoku i oko 1,6 miliona pratilaca na Instagramu, gde često objavljuje svoje provokativne fotografije. Ipak, više pažnje su privukli kratki video snimci koje deli, a na kojima nagoveštava da je u društvu sa popularnim hokejašem koji je na NHL draftu 2023. godine izabran kao prvi pik od strane Čikago Belkhouksa.

Atraktivna Amerikanka okačila je na Tiktok snimak na kojem je ruka hvata za lice i napisala "Bedsyy" uz srce, što je trebalo da izazove bum na društvenim mrežama. Umesto da joj poveruju kako vreme provodi sa jednim od najtalentovanijih sportista svoje generacije na svetu, mnogi njeni pratioci pomislili su kako je reč o prevari i da zapravi Breki Hil nema ništa sa Konorom Bedardom. Ovako ona izgleda:

Ispod ove objave Breki Hil javili su se brojni fanovi hokejaša koji su influenserki poručili da je Konor Bedard previše dobar za nju i da sigurno neće zapostaviti karijeru kako bi se muvao sa njom. Konorova reakcija izostala je ovog puta, a ukoliko se proganjanje nastavi neće biti prvi sportista koji ima obožavateljku koja prelazi granice.

Pre samo nekoliko meseci veliki skandal pogodio je engleski fudbal! Lepotica sa Instagrama Melisa Sloun uhodila je trojicu fudbalera Čelsija, a nije joj bila prepreka ni to što je Ben Čilvel čak 21 put blokirao njene profile na društvenim mrežama! Paralelno sa njim, poruke je slala fudbalerima Bilu Gilmoru i Mejsonu Mauntu, sa kojim je imala čak i avanturu.

BONUS VIDEO:

Tagovi