Tuga!

ZBOG NOVCA ME UDARAJU U GLAVU, A SVE IDE BIVŠEM MUŽU! Strašna priča UFC lepotice - mora da se bori!

Autor Dušan Ninković

Jedna od najlepših UFC devojaka ispričala je mračnu stranu sporta.

Izvor: Instagram/mackenziedern/printscreen

Jedna od najzanimljivijih borbi na UFC 295 događaju biće okršaj dve takmičarske iz Brazila, Mekenzi Dern i Džesike Andrade. Njih dve će privući mnogo pogleda ka oktagonu, a zapravo obe pokušavaju samo da se nametnu za neke atraktivnije mečeve, veće izazove i borbe koje donose više novca - dolari su glavni motiv za njihov ulazak u kavez!

Atraktivna Mekenzi Dern ispričala je kako zbog teškog procesa razvoda koji je imala tokom 2023. godine sada mora da ulazi u oktagon, tamo dobija batine i trpi udarce, a onda zarađeni novac preusmeri ka bivšem mužu sa kojim se mesecima sudila oko starateljstva nad ćerkom!

"Shvatila sam da uvek imamo probleme", rekla je Dern koja ima skor 13-3 i dodala: "Stalno smo pod pritiskom. Poslednji pritisak koji sam osećaja je zbog prolaska kroz razvod. To je sada završena priča, ali ne shvatate posledice. Cela zarada od ove moje borbe odlazi mom bivšem suprugu. To je ludilo... Moraš naporno da radiš oko svega ovoga, onda dobijaš udarac šakom u lice i na kraju moraš da platiš. Novac je bitan. Boriću se ovde, zaradiću nešto, platiću. Pobeda ili poraz, rešiće se, ali sve su to problemi." Ovako izgleda Mekenzi Dern, jedna od najatraktivnijih devojaka u MMA.

Slične probleme ima i njena naredna protivnica Džesika Andrade koja peti put u 2023. godini ulazi u oktagon. Razlog je naravno novac, pa je Brazilka trenutno u pripremi za čak peti meč u godini, što je ritam kakav se izuzetno retko viđa u MMA. To se, delimično, odrazilo i na Džesikine rezultate...

Krajem januara savladala je Loren Marfi u Rio de Žaneiru, sredinom februara ponovo je bila u oktagonu i poražena je od Erin Blančfild kojoj je predala u drugoj rundi. Kineskinja Jan Ksionan nokautirala je Džesiku Andrade početkom maja, a Tatjana Suarez je giljotinom naterala na predaju u avgustu. Nakon svih tih borbi devojka iz Brazila ima skor 24-12 u profesionalnoj karijeri.

BONUS VIDEO:

Tagovi