Kakav kraj!

BUM - DA LI JE OVO NAJBOLJI MMA NOKAUT?! Protivnica se teturala, a Amanda pogodila nogom u glavu!

Autor Dušan Ninković

Spektakularan udarac u bradu, noga u lice, pa završetak borbe za Amandu Ribas protiv Luane Pineiro.

Izvor: Twitter/Deee_Black_/printscreen

Jedna od najatraktivnijih devojaka u MMA svetu, brazilska takmičarka Amanda Ribas (30) stigla je do velike i važne pobede na događaju UFC 232 - ona je serijom spektakularnih udaraca savladala zemljakinju Luanu Pineiro (30), koja je izdržala tri runde, a zatim ostala bez ikakvih šansi nakon što je dobila udarac nogom u glavu.

Amanda je fantastično pripremila teren - pogodila je protivnicu desnom rukom u bradu i već tada je bilo jasno da smo blizu kraja meča. Luana se zateturala i na njenom licu je bilo primetno da joj nije svejedno. Šteta je naneta, a Amanda je zatim krenula po još, spremna da završi borbu. Nogom je pogodila u facu protivnicu koja se odbila od kaveza, nakon čega je dobila još nekoliko udaraca. Pogledajte kako izgleda Amanda Ribas:

Sudije su ovaj meč proglasile najboljim nastupom večeri, a Amanda Ribas sada je stigla do učinka od 13 pobeda i četiri poraza u profesionalnoj karijeri. Poslednjih godina njena je forma promenjiva, ali bi ukoliko nastavi sa ovakvim borbama mogla da se približi pojasu. Njena protivnica Luana Pineiro ima skor 11 pobeda i dva poraza, a zanimljivo je da je ovim porazom prekinula niz od čak devet pobeda! Pogledajte seriju udaraca koji su presudili:

BONUS VIDEO:

Tagovi