Što radi to?!

UNIŠTAVAŠ ŽIVOT SINU, ŠTO RADIŠ TO?! Navijači napali MMA zvezdu: "Bićeš kriva kad postane ŽRTVA!"

Autor Dušan Ninković

Argentinska lepotica na udaru je javnosti zbog svog provokativnog ponašanja u oktagonu.

Izvor: Instagram/ailu.perez.ufc/printscreen

Na MMA događaju UFC 232 koji su obeležili neverovatan nokaut Amande Ribas i poraz našeg Uroša Medića, dogodio se i jedan prilično bizaran detalj. Argentinka Ailin Perez ostvarila je pobedu protiv Lusi Pudilove i tako stigla do učinka 9-2 u profesionalnoj karijeri. Veliki trijumf proslavila je na veoma neobičan način - zavodljivim plesom na ivici oktagona, što su joj mnogi uzeli za zlo!

Meč u Las Vegasu gledao je i njen sin, a ljubitelji MMA smatraju da njeno ponašanje nije prikladno kada je na tribinama dece. Po komentarima koji su ostavljeni ispod fotografija i snimaka koje je Perez podelila na društvenim mrežama može se videti mnogo navijača koji joj zameraju. Uglavnom joj ostavljaju uvredljive poruke o njenom ponašanju, ali ima i onih koji tvrde da će njen sin biti žrtva nasilja čim malo odraste.

Zbog njenog nešto slobodnijeg ponašanja, kao i zbog toga što ima profil na sajtu za odrasle "Onlyfans", ljubitelji MMA smatraju da će drugari njenog sina u budućnosti saznati čime mu se majka bavi. "Šta to radiš pred sinom?", "Video sam tvoje gole fotke", "Da li puštaš sina da gleda slike sa sajtova za odrasle?" i "Ti ćeš biti kriva kada dete bude žrtva nasilja i zbog njegovih trauma" samo su neki od komentara koje su šokirani fanovi ostavljali na Ailinom Instagram nalogu. Pogledajte kako ona izgleda:

Ailin Perez se nije oglašavala zbog takvih komentara, a sudeći po njenom burnom temperamentu ne bi bilo čudno da se oglasi i posvađa sa nekim. Ona je samo nekolik odana pred borbu imala neobičan sukob sa Džozelin Edvards koju je trener Ailin Perez morao da uhvati u kragnu kako bi razdvojio dve pobesnele fajterke. Ailin je tom prilikom dobila udarac u lice, pa je sa masnicom na oku ušla u oktagon i bilo je primetno da se borila i pre zvaničnog meča.

Kada je već imala priliku da završi borbu protiv Pudilove - Ailin Perez je rešila da ponovo šokira javnost. Umesto snažnih udaraca koji su mogli da probiju odbranu protivnice, Argentinka je uz čudne zvuke zadavala neobične udarce koji nisu nanosili mnogo štete! Pogledajte "tverkovanje" Argentinke zbog kojeg je osuđuju na društvenim mrežama:

BONUS VIDEO:

Tagovi