OP!

UDAVIO SAM VASU, UDAVIĆU I TEBE! Kroata je poludeo zbog Srbina: Sprema se nova LUDA BORBA!

Autor Milutin Vujičić

Biće burno ako se na kraju zaista održi borba Džakića i Barije.

Izvor: Instagram/dzakic_____dusan/printscreen/Arena sport/printscreen

Tri nedelje nakon dugo najavljivane borbe između Fransiska Barije i Vase Bakočevića u "Pioniru", argentinski borac "Kroata" je izjavio da sada posle "Psihopate" izaziva i Dušana Džakića. Poznati srpski borac je posle pobede "Kroate" ušao u oktagon i odmah ga izazvao, a izazov je prihvaćen.

Prošlo je inače četiri godine od kada je Džakić odradio poslednju borbu, zato je sve iznenadila njegova odluka da izazove u ovom trenutku daleko spremnijeg "Kroatu", a sada se argentinsko-hrvatski borac oglasio i objasnio zašto je to uradio. U odgovoru na Instagramu, objasnio je zašto je rekao "da": "Hoću Džakića jer je bio bezobrazan i sebičan i pojavio se u kavezu kad nije imao šta da radi tamo", napisao je "Kroata".

"Gurao se da uđe unutra da bude viđen kada mu nije bilo mesto da se pokaže tamo kada sam ja pobedio. Tako da, i on će takođe biti ugušen", poručio je "Kroata" i tako dodatno zapalio atmosferu pred borbu za koju još ne znamo kada će se održati.

Prema nekim informacijama, borba bi mogla da se dogodi iduće godine u Zagrebu, pošto će FNC imati priredbu u "Areni Zagreb". Do tada ima još mnogo vremena i teško je i pogoditi šta će se desiti, ali je to "regionalni" okršaj koji već sada privlači mnogo pažnje medija i navijača.

(MONDO - M.V.)

BONUS VIDEO: