Sjajni!

NA OLIMPIJSKIM IGRAMA REĐA MEDALJE ZA SRBIJU, ALI ON JE NJENO ZLATO! Tijana i srpski vaterpolista blistaju zajedno! FOTO

Autor Nikola Lalović

Marko Radulović i TIjana Bogdanović su možda i najuspešniji srpski sportski par!

Izvor: Instagram/printscreen/bogdanovictijana

Ljubav cveta, a medalje se nižu! Naša trofejna tekvodisktinja Tijana Bogdanović proslavila je još jedno zlato, ali ovoga puta ne svoje! Bila je pored bazena u Šapcu i gledala kako Novi Beograd pobeđuje Crvenu zvezdu 18:15 i osvaja prvi kup Srbije u svojoj istoriji. Nakon obede u polufinalu nad Partizanom 16:8 tim Živka Gocića je dominirao i u finalu, a Tijana je tu bila zbog Marka Radulovića!

Ovaj 22-godišnji Riječanin je karijeru počeo u Primorju, a od 2018. godine je u Srbiji. Prvo je igrao za Vojvodinu, zatim za Šabac i Radnički iz Kragujevca, a sada je član Novog Beograda. Reprezentativac Srbije je uzeo zlato, a pored bazena ga je čekala Tijana! 

Bio je jedan od najboljih u pobedi svog tima sa tri gola,  a Tijana je proslavila njegov uspeh tako što se slikala sa svojim dečkom čim je izašao iz bazena. Njihova veza traje već neko vreme, a i ranije su uspehe proslavaljali zajedno.

Tijana ima 25 godina, a već sada ima dve olimpijske medalje osvojene za Srbiju. U Rio de Žaneiru je bila srebrna, a u Tokiju bronzana u kategoriji do 49 kilograma. Naša sjajna tekvondistkinja ima dve bronze sa Svetskih prvenstava, a sa Evropskog prvenstva ima zlato i bronzu. 

Radulović sa druge strane ima 22 godine, a u oktobru 2020. je objavio da će u narednom periodu nastupati za Srbiju. Nakon što je bio redovan u mlađim selekcijama Hrvatske Ivica Tucak ga nije pozivao u seniorski tim i zbog toga je odlučio da igra za Srbiju. Pogledajte kako on izgleda:

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: