VIDEO

ISPLIVAO SNIMAK NAJLEPŠE TURKINJE, PROGOVORILA SRPSKI ZBOG PRIJE Tijana je krišom snimala, šta će reći MILION pratilaca?

Autor Mladen Šolak

Popularna šampionka Evrope i sveta u slobodno vreme uči srpski uz pesme Aleksandre Prijović. I odlično joj ide!

Izvor: instagram.com/handebaladin/ATA images/Antonio Ahel

Popularna turska odbojkašica Hande Baladin naučila je srpski jezik uz našu Tijanu Bošković i uz pesme Aleksandre Prijović. Hitove ovdašnje regionalne zvezde najlepšoj turskoj odbojkašici puštala je najbolja srpska igračica i na društvene mreže je "okačila" video-snimak na kojem se vidi kako Hande peva jedan od "Prijinih" hitova - kao na maternjem.

Hande Baladin rođena je 1997. godine u turskom gradu Kutahja i aktuelna je šampionka sveta i Evrope sa reprezentacijom, sa kojom pobeđuje na velikim takmičenjima još od svoje 20. godine, kada bila bronzana na Evropskom prvenstvu. Hande je veoma popularna u svojoj zemlji, ima milion pratilaca na društvenim mrežama, a u klubu Edžzadžibaši je Tijanina saigračica. Uz nju je očigledno zavolela i muziku uz koju se vesele srpski sportisti.

Zanimljivo je to da su Tijana i Hande ovog septembra bile velike rivalke u finalu Evropskog prvenstva, u kojem je na kraju ipak slavila Hande. U meču za pamćenje, Turkinje su pobedile Srpkinje posle pet setova uzdudljive borbe i sigurno je da će i naredna velika takmičenja doneti i nove okršaje ove dve odbojkaške super-sile. A sada se već dobro zna da će u obe svlačionice posle meča odzvanjati Prijina muzika, bez obzira na to ko će pobediti. 

Poslušajte kako Hande peva pesme Aleksandre Prijović:


(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: