Pokazala se!

PRSATA HRVATICA OPET NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA: Pokazala dekolte, zbog toga više ne mora da se bavi sportom! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nekada uspešna golferka hrvatskog porekla sada živi od slikanja, modelinga i ovakvih videa!

Izvor: Instagram/_paige.renee

Ponovo je Pejdž Spiranac u centru pažnje! Amerikanka koja je jedna od najatraktivnijih sportistkinja na svetu inače se bavi golfom, a vuče i korene sa Balkana. Ona je poreklom iz Hrvatske, a golfom je počela da se bavi na univerzitetu Arizona. Ipak, sada mnogo više zarađuje svojom lepotom!

Od 2016. godine se bavila profesionalno sportom, a onda se povukla i krenula da se bavi novinarstvom, modelingom i raznim drugim poslovima. Čak je izveštavala sa prethodnog "Superbola" za "CBS".

"Uzbuđena sam što mogu da objavim da sam gostujući dopisnik na Superbola za emisiju 'Inside Edition'! Gledajte me na TV-u da vidite svu zabavu", napisala je Pejdž na Tviteru i otkrila da će joj posebno zanimljiv biti koncert Rijane koji će se dogoditi tokom poluvremena. Pogledajte kako izgleda Pejdž Spiranac:

Bila je mnogo puta u centru pažnje, pa je tako bila u žiži i kada je rekla da ima "dva razloga" zašto ima više pratilaca od Tajgera Vudsa, kada je govorila o Nikoli Jokiću... A sada je digla na noge svoje pratioce - dekolteom i porukom: "Nisi dovoljno dobar u golfu da bi pobesneo!" Pogledajte snimak koji je postao "viralan" na društvenim mrežama: 

(MONDO, N.L.)

Tagovi