Ostali sportovi

ZVEZDA HOĆE U LIGU ŠAMPIONA, ZATO DOVODI NAJBOLJE: Posle Mundijala i dve titule najboljeg strelca Teodora je crveno-bela

Autor Nikola Lalović

Teodora Veličković je stigla za bolju Crvenu zvezdu,za titulu i potencijalno za Ligu šampiona!

Izvor: MN Press

Crvena zvezda ima baš ozbiljne ambicije, a to je potvrdila i nakon nedavno održanog Svetskog prvenstva. Crveno-bele će u nastavku sezone biti bolje za srednjeg beka Teodoru Veličković! Ova 22-godišnja reprezentativka Srbije se probila u dresu Radničkog iz Kragujevca, a prvi deo ove sezone odigrala je u redovima Naise.

Dva puta zaredom je bila najbolji strelac domaćeg prvenstva, a sada će se pridružiti ambicionom projektu sa trenerom Sašom Boškovićem na čelu. Crveno-bele žele prvu titulu u istoriji kluba, a kao cilj za narednu sezonu postavljeno je i igranje u Ligi šampiona. 

"Po svoj prilici s obzirom na naš plan i dogovor Ligu šampiona ćemo već gledati dogodine. A osvajanje Lige šampiona sve zavisi kakav ćemo tim sklopiti. Ja ću sigurno učestvovati u tome! Kao navijač ili kao trener, nije bitno. Mislim da dobro radimo, treba da pokušamo da dovedemo najbolje igračice ne samo iz Srbije nego i da vratimo naše reprezentativke, a tako bi i reprezentaciju podigli. Ako ne moramo i sa strane da dovedemo nekoliko kvalitetnih igračica. S tim da ova ekipa mora da raste, da se trudi", rekao je u intervjuu za MONDO Saša Bošković. 

Dolazak Teodore Veličković je nova kockica u šampionskom mozaiku. Pred nastavak sezone Crvena zvezda je druga na tabeli sa osam pobeda i dva poraza. Ispred njih je Jagodina sa bodom više, a ispod je Železničar sa 14 poena. Zvezda počinje drugi deo sezone 20. januara na svom terenu kada dočekuje Bekament. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: