Promena!

BAKOČEVIĆ POTPISAO ZA NAJJAČU SVETSKU ORGANIZACIJU! Vaso menja sport - MMA će morati da čeka!

Autor Dušan Ninković

Vaso Bakočević će se oprobati u najjačoj organizaciji, ali u sportu koji poznaje.

Izvor: Instagram/vaso_psycho/printscreen

Jedan od najpopularnijih MMA boraca u regionu rešio je da promeni sport - Vaso Bakočević je na svom Instagram nalogu saopštio da se vraća u boks bez rukavica, gde je potpisao ugovor sa najjačom svetskom organizacijom! Svojevremeno je Bakočević već odradio tri borbe u ovoj brutalnijoj verziji boksa, a pošto je pobedio na sva tri meča stigla je i ponuda koju nije mogao da propusti.

Vaso je potpisao ugovor sa BKFC, organizacijom koja je najprestižnija u ovom sportu i okuplja neka od najpoznatijih svetskih imena - svojevremeno i Srpkinju Nađu Milijančević. Još se ne zna kada će i protiv koga Vaso Bakočević debitovati u ovoj organizaciji, ali bi po njegovim najavama to trebalo da se desi uskoro, na nekom od evropskih događaja.

"Sada i zvanično. Nakon 3 borbe u boksu golim šakama i 3 pobede potpisao sam ugovor sa najjačom svetskom bareknuckle organizacijom BKFC i uskoro debitujem na jednom od evropskih eventova. Uskoro više informacija...", napisao je Bakočević na svom nalogu i dobio gotovo 13.000 lajkova na objavu! Pogledajte:

Inače, Bakočević je kroz karijeru probao i klasičan boks, ali je najčešće u oktagonu po MMA pravilima. U profesionalnoj karijeri ima čak 66 profesionalnih borbi, a kada se dodaju amaterski nastupi i mečevi u drugim borilačkim veštinama taj broj ide i do 75. Poslednji MMA meč Vaso Bakočević radio je u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić" protiv Franciska "Kroate" Barija, kojem je tapnuo tokom druge runde u novembru.

Pretpostavlja se da će i naredni Bakočević MMA protivnik biti iz Hrvatske, pošto se već mesecima "namešta" njegova borba protiv Filipa Pejića, koji mu je redovna meta za peckanja preko interneta. Ipak, sada treba očekivati da taj okršaj sačeka Bakočevićev debi u BKGC organizaciji.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: