Ostali sportovi

"JEDNO JE SIGURNO - SRBIJA IDE U POLUFINALE!" Delfine čeka svetski prvak, ali Dejan kaže BOLJI SMO!

Autor Nikola Lalović

Siguran je iskusni stručnjak da Srbija može da dobije favorizovane Mađare u narednom meču!

Izvor: MN Press/RTS/Screenshot

Srbija je ponovo u kremu vaterpola! Naš tim je uspeo da nakon tri ubedljive pobede u grupnoj fazi na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj savlada i Francusku 14:10 u osmini finala i sada je zakazan vaterpolo klasik. U petak će se u četvrfinalu sastati Srbija i Mađarska, a naš tim tu ima čemu da se nada.

Istina je da su Mađari aktuelni prvaci sveta i da poseduju ogroman kvalitet, ali iskusni vateprolo stručnjak Dejan Jovović smatra da "delfini" imaju čemu da se nadaju, Mađari su na ovo pšrvenstvo poveli tim bez osam standardnih igrača kako bi one najiskusnije odmorili za predstojeće Olimpijske igre i stručnjak koji je vodio Partizan, Crvenu zvezdu Radnički i Novi Beograd veruje u ovaj tim. 

"Ono što je sigurno je da ćemo utakmicu sa Mađarima sačekati u boljoj formi nego što smo ovu utakmicu sa Francuzima. Ja sam lično veliki optimista i mislim da Mađarska ekipa koja je došla u podmlađenom sastavu sigurno da ima veliku želju da se nadmeće sa nama. Nismo ni mi stara ekipa, mladi smo i mislim da imamo veći kvalitet nego Mađari u ovom sastavu i mislim da ćemo proći u polufinale", jasan je bio Jovović koji trenutno vodi Partizan. 

Duele osmine finala Eura igraju i Crna Gora - Nemačka, Gruzija - Ruminija i Grčka - Holandija. Osim Mađarske i Srbije u četvrfinalu čekaju Španija, Italija i domaćin Hrvatska.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: