JAO!

SRBIJA NIJE PROMAŠILA PENAL I ISPALA SA TURNIRA: Nestvaran peh Radulovića, ovo NIKAD niste videli! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Srbija ispala sa Evropskog prvenstva u vaterpolu zbog peha Marka Radulovića.

Izvor: RTS/screenshot

Vaterpolo reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u polufinale Evropskog prvenstva pošto ju je u Zagrebu posle boljeg izvođenja peteraca pobedila Mađarska (15:14). U "vaterpolo klasiku" smo videli sjajnu borbu, dva tima koja nisu popuštala do poslednje sekunde, tako da nije iznenađenje što je susret odlučen tek nakon penal serije, a na kraju su slavili Mađari iako ni Srbija nije promašila peterac.

Kako je to moguće? U drugoj seriji, Marko Radulović je bio spreman da zatrese mrežu Mađara, međutim pri šutu mu je ispala lopta. Prema vaterpolo pravilima, to se već računa kao da je šutirao, tako da se odmah uhvatio za glavu jer je svestan kakav peh ga je zadesio. Pogledajte!

Mladi vaterpolista iz Rijeke, koji je igrao i za mladu reprezentaciju Hrvatske i izazvao je veliku pažnju tamošnjih medija u toku ovog turnira, nije naročito blistao na današnjem meču. Postigao je čak 12 golova za "delfine" na ovom turniru i bio je jedan od najboljih naših igrača, međutim na kraju se ispostavilo da je tragičar našeg tima, zbog male dekoncentracije. Ipak, ne sumnjamo da će u godinama koje dolaze osvajati medalje sa našom reprezentacijom.

Nakon kiksa Radulovića, svi vaterpolisti koje su odredili selektori Srbije i Mađarske su pogađali mrežu, tako da je Mađarska prošla u polufinale gde će igrati sa boljim iz duela Grčke i Hrvatske.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)