Rukomet

UŽAS U BEOGRADU, TAMARA VRISNULA OD BOLA! Muk na Zvezdinoj utakmici posle STRAVIČNE scene

Autor Mladen Šolak

Utakmica Kupa Srbije odmah je morala da bude prekinuta.

Izvor: MN Press

Užas na utakmici ŽRK Crvena zvezda - Bekament (36:22) u četvrtfinalu Kupa Srbije za rukometašice. Ubedljiva pobeda domaćeg tima pala je u senku stravične povrede rukometašice gostujućeg tima Tamare Preković, koja je posle jednog duela i prodora napravila okret u vazduhu posle pretrpljenog udarca i bolno pala. Igračice oba tima su ostale u potpunom šoku, a neke su i otrčale sa mesta pada, jer je bilo očigledno da se radi o teškoj povredi - sigurno o prelomu ruke.

U hali je zavladao muk i čuli su se samo jecaji povređene rukometašice. Sve se dogodilo tačno pet sekundi pre odlaska na poluvreme. Upozorenje: fotografije su uznemirujuće!

Tamara Preković je levi bek, rođena je 2001. godine i prošle sezone bila je jedna od najboljih igračica ekipe Bekamenta, koja je tada stigla do finala Kupa, u kojem je postigla pet pogodaka. Ove subote, pod očiglednim šokom zbog njene povrede, saigračice u nastavku meča nisu mogle da izbegnu ubedljiv poraz i eliminaciju u četvrtfinalu. To je svakako u drugom planu nakon povrede mlade igračice.

(MONDO - M.Š)