Uh!

UFC BORBA OTKAZANA, RAKIĆEVE PRIPREME NISU! Umesto u oktagon, Aleksandar sa sekirom ušao u LEDENU vodu!

Autor Dušan Ninković

Sprema se borac srpskog porekla Aleksandar Rakić, dok čeka da vidi koga će mu UFC dodeliti.

Izvor: Instagram/rakic_ufc/printscreen

Najbolji srpski MMA borac Aleksandar Rakić vraća se u oktagon posle gotovo dve godine - na spektakularnom UFC 300 događaju trebalo je da odmeri snage sa Jiržijem Prohačkom! Ovaj meč mogao je da ima veliki uticaj na izbor narednog izazivača u poluteškoj kategoriji, ali se češki borac povukao. Ipak, to ne znalči da je Rakić prestao sa pripremama - fotografija na njegovom Instagramu šokirala je fanove.

Iskusni borac koji nastupa pod zastavom Austrije fotografisao se sa veoma malo odeće na sebi, u ledenoj vodi, dok u rukama drži sekiru! Drugi kadar napravljen je sa leđa, a Aleksandar Rakić je na Instagramu podelio i selfi koji je napravio dok je stajao u vodi, okružen ledom. Na samo nekoliko desetina centimetara od njega vidi se čekić, oruđe kojim je verovatno razbijan led kako bi mogao da uđe u vodu.

Rakić je u opisu fotografije napisao da ovako puni baterije, a među brojnim komentarima ispod njegove objave bilo je onih koji su "peckali" Jiržija Prohačku. Jedan od komkentatora bio je posebno duhovit i istakao je da je lako Rakiću da stoji u ledenoj vodi kad je stavio kapu da mu ne bude hladno!

Podsećamo, "Raketa" Rakić u profesionalnoj karijeri ima skor 14-3, a u maju 2022. godine doživeo je tešku povredu u meču protiv Jana Blahoviča. Od tada se nije borio, ali je njegov kredibilitet i dalje tu - veoma se visoko plasira na listi izazivača za šampionski pojas i mogao bi uskoro da dobije priliku za najbitniju borbu karijere. Pre toga, ostaje da se vidi koga će mu Dejna Vajt dodeliti za UFC 300, kada već Prohačka ne može u oktagon.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: