Haos!

SKINULA SE PRED KAMERAMA, PA PREBIJENA U MEČU ZA TITULU! Muškarci sklanjali pogled sa zvezde za odrasle!

Autor Dušan Ninković

Prvo ih je naterala da skrenu pogled, zatim pokazala atribute, a na kraju je nokautom izgubila šampionski pojas!

Izvor: Twitter/slurpbailey/printscreen

Dve kontroverzne britanske bokserke ponovo su ušle u ring - kada je o njima reč, onda u centru pažnje nije samo borba. Zvezde sajtova za odrasle izazivačica Eli Bruk i šampionka u srednjoj kategoriji AJ Banker odmerile su snage, ali tek nakon što su napravile spektakl dan ranije, na merenju pred meč. Andrea Džejn Banker bila je provokativnija i odlučila je da se skida pred kamerama, što je mnogobrojne muškarce u njenoj okolini nateralo da skrenu pogled kako ne bi videli previše!

Među onima koji nisu želeli da kamere uhvate kako gledaju u golu zadnjicu AJ Banker našao se i direktor organizacije Misfits koja je organizovala ovaj meč. Njegova reakcija postala je hit na društvenim mrežama, a brojni fanovi boksa i devojaka sa sajtova za odrasle shvatili su zašto je to uradio - jednostavno nije želeo da njegov pogled bude glavna tema medijima. Pogledajte kako izgleda AJ:

Dosadašnja šampionka zapretila je rivalki da će je pogoditi u bradu i tako završiti meč, ali okršaj u subotu uveče u Lidsu nije išao po njenom planu. Eli Bruk - koja je nedavno bila u centru pažnje jer je MMA borac "završio" pred kamerama - uspela je da dođe do pobede nokautom u trećoj od predviđenih pet rundi. Ipak, više se pričalo o merenju pred meč. Pogledajte kako je to izgledalo:

Spektakl koji je priredila na merenju nije mnogo pomogao aktuelnoj šampionki. Poražena je od Eli Bruk u meču za titulu, pa će naredni put u ring ulaziti bez pojasa. Verovatno i bez mnogo garderobe na sebi, na to smo navikli od nje. Zapravo, mnogo češće je gledamo polugolu nego kako pobeđuje boks mečeve - ovo joj je bio treći poraz u pet borbi, a protiv Eli Bruk je izgubila oba međusobna okršaja.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO:

Tagovi