Užas

POZNATI AMERIKANAC SE*SUALNI NAPASNIK I PREDATOR: Plaćao milione žrtvama da ćute, terao da prave video-snimke!

Autor Mladen Šolak

Osnivač i legenda WWE sporta teško optužen, isplivali užasni detalji!

Izvor: YouTube/Jake Allonar

Poznati američki biznismen Vins Makmen (78), bivši promoter profesionalnog rvanja i osnivač "WWE" kompanije (World Wrestling Entertainment) optužen je da je se*sualno zlostavljao saradnicu i da je organizovao sek*ualnu trgovinu unutar svoje kompanije! Prema informacijama novinara Vol Strit Žurnala, žrtva se zove Džanel Grant i podnela je tužbu protiv Mekmena. Ona je navodno 2022. godine potpisala ugovor o ćutanju o tom slučaju i za to joj je garantovano tri miliona dolara. U svojoj tužbi ona navodi da joj je plaćeno milion dolara i da nakon toga nije bilo novih uplata. Zato ona traži da taj sporazum bude poništen i zahteva isplatu štete u novčanom iznosu koji još nije određen.

Makmen je navodno od nje tražio i da napravi "lični se*sualni sadržaj" kojim je pokušao da ubedi poznatog rvača da potpiše za njegovu kompaniju. "Strana koja tuži nije navela ime tog rvača, opisala ga je kao UFC borca i WWE talenta, a oni bliski slučaju identifikovali su tog rvača kao Broka Lesnara (46), jedno od najvećih WWE imena".

Ona je optužila Makmena da ju je pritiskom naterao u se*sualne situacije i da je degradirao u zamenu za posao administratora-koordinatora u svojoj kompaniji. Sve se dogodilo posle njihovog susreta 2019. godine. Ona je navela da su je 2021. Makmen i još jedan čelnik kompanije doveli u kancelariju i da su je naizmenično sek*ualno napadali. Ona je takođe tvrdila da je Makmen zaključavao u svoju privatnu svlačionicu i da je napastvovao. Takođe, slao joj je i eksplicitne tekstualne poruke, kao što je i unutar kompanije drugima slao slične poruke o njoj. Obezbedila je snimke ekrana na kojima se vide te poruke kada je podnela tužbu.

Grant tvrdi i da joj je Makmen nekoliko puta naređivao da ide u hotelsku sobu i da ima se*s sa njim na početku radnog dana. Uz dodatne, grozne detalje, ona je navela i da je Makmen pritiskao da potpišu sporazum u januaru 2022. godine, kada je njegova supruga Linda Makmen postala svesna njihovog odnosa. Iste godine, u julu, on se povukao iz kompanije i tada je isplivalo da je platio čak 14,6 miliona na račune više ženskih osoba da ćute o sek*ualnom odnosu sa njim i o optužbama za sek*ualno zlostavljanje.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: