Ostali sportovi

BUUM! BOMBA U POSLEDNJOJ SEKUNDI POLUFINALA EURA: Pogledajte dobro, ovako je Prandi UKRAO medalju rivalu! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Elaim Prandi će završiti na svim špicama, sa razlogom! Ovakav gol se pamti decenijama!

Izvor: X/EHF EURO/Screenshot

Videli smo majstoriju Odina Tora Rikardsona i neverovatan gol Islanđanina na Evropskom prvenstvu u rukometu, ali kada su svi pomislili da će to biti najbolji potez turnira pojavio se Elaim Prandi! Francuski bombarder iz Istra spasio je "trikolore" golom u poslednjoj sekundi! 

Prandi do samog kraja meča nije imao utakmicu za pamćenje, dao je samo jedan gol, a onda je pri rezultatu 27:26 Švedska pogrešila, suđen je prestup i ostalo je desetak sekundi Francuskoj da organizuje poslednji napad. Uhvaćen je Dika Mem, a onda je sa devet metara Prandi izborio produžetak. 

Bacio se u stranu, našao ugao i poslao bombu pravo u rašlje gola do tada neverovatnog Andreasa Paličke. Uživajte u ovom remek-delu rukometaša Pari Sen Žermena: 

Francuska je meč krenula fantastično, posle uvodnog vođstva Švedske 3:1 izjednačili su na 4:4, a onda napravili prednost od 10:4 koju su držali do poluvremena. Ipak Palička se razbranio u drugom delu igre i uspeo da vrati Šveđane u igru, a evropski šampioni su nra kraju prestupom Gotfrdisona propustili priliku da obezbede sebi odlazak u finale i medalju

Elaim Prandi je na kraju izborio deet minuta dodatnog fantastičnog rukometa za navijače, a za svoju reprezentaciju i šansu da se izbori za zlato, a ne samo za eventualnu bronzu. Pogledajte opet ovaj fantastičan gol: 

(MONDO, N.L)

BONUS VIDEO: