Ostali sportovi

"DRAGA, OVO JE ZA TEBE" Ljubakali se pred svetom, pa OSRAMOTIO Tejlor Svift kad je uzeo mikrofon! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Tejlor Svift i Trevis Kelsi u fokusu nakon što su Čifsi osvojili Superboul.

Izvor: JON SOOHOO / UPI / Profimedia

Kanzas Siti je osvojio treći treći Superboul u poslednjih pet sezona tako što je posle preokreta pobedio San Francisko 25:22 uz novu brutalnu partiju Patrika Mahoumsa. Susret je rešen tri sekunde pre kraja produžetka, nakon čega je usledilo veliko slavlje Čifsa na tribinama u Las Vegasu, a šou je "ukrao" Travis Kelsi.

Najbolji "tajtend" u NFL nije došao do tačdauna u finalu, ali je osvojio 93 jarda iz devet akcija, od čega su mnogi bili vrlo važni i još jednom se pokazalo da je veza Mahoums - Kelsi neprikosnovena. Ali, pored ove "sportske veze", u fokusu javnosti je i jedna ljubavna. Kamere su sve vreme motrile šta radi Kelsijeva devojka, čuvena pevačica Tejlor Svift, pa su je "uhvatili" čak i kako eksira pivo, međutim bilo je tu i momenata nežnosti.


Kelsi i Svift su uz poljupce slavili njegov treći Superboul, a fudbaler je na kraju osramotio svoju devojku kada je na televiziji zapevao "Viva Las Vegas", čuvenu numeru Elvisa Preslija. Nije to baš zvučalo najbolje, ali je sigurno bolje nego da je pokušao da otpeva neki od hitova Tejlor Svift.

Pogledajte njegov blam nakon podizanja Lombardijevog trofeja:


Pogledajte i kako je izgledalo slavlje Čifsa, dok pogledajte i kako je izgledao nastup Ašera na poluvremenu:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)