Vaterpolo

SAMO JEDAN SRPSKI VATERPOLISTA STAO POSLE HRVATSKE: Pročitajte njegovu poruku o bolnom porazu

Autor Mladen Šolak

Viktor Rašović jedini je komentarisao neuspeh u četvrtfinalu

Izvor: MN Press

Srpski reprezentativac Viktor Rašović jedini je dao izjavu posle poraza od Hrvatske u četvrtfinalu Svetskog prvenstva. Nakon što je naš nacionalni tim ponovo dobacio do četvrtfinala i u haotičnoj završnici ispao, Rašović je ovako komentarisao taj meč:

"Ostaje žal za još jednim izgubljenim četvrtfinalem. Hrvatska je za nijansu bila bolja što pokazuje rezultat. Ostaje nam da izvučemo pouke za Pariz. Želim da u što boljem izdanju završimo prvenstvo bez obzira što je jako teško o tome pričati u ovom trenutku", kazao je on.

Reprezentacija Srbije sada će u razigravanje za plasman od petog do osmog mesta i neizbežno je reći da je to na to već i navikla. Od osvajanja zlata na Olimpijskim igrama u Riju, Srbija je samo jednom prošla četvrtfinale velikog takmičenja iz ukupno pet pokušaja na svetskim i evropskim prvenstvima. I kada je prošla, prošle godine na Svetskom prvenstvu u Fukuoki, nije mogla da napravi još jedan, završni korak, pa je kompletan olimpijski ciklus između Igara u Tokiju i Parizu okončan bez osvojenog odličja našeg tima na velikom takmičenju.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: