Loša odluka

LEPA MARIJANA SE SLIKALA ZA "PLEJBOJ", PA ZAŽALILA: Njene vrele fotke obišle planetu, sad se kaje zbog toga! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Marijanu i dalje prate fotografije od pre deset godina!

Izvor: Instagram/mariparaibaa/Printscreen

Jedna od najlepših odbojkašica sveta Marijana Kosta pozirala je za poznati magazin "Plejboj" pre deset godina, a sada se zbog toga kaje. Sada nastupa za CSM iz Bukurešta, a osvrnula se na nadimak "odbojkaška muza" koji je dobila nakon što su njene slike u izazovnom izdanju u "Plejboju" obišle svet.

Sada kaže da joj je to smetalo u karijeri i da joj se nadimak ne sviđa. Sebe pre svega gleda kao odbojkašicu, a fizički izgled i popularnost koju je zbog njega dobila smatra za distrakciu. 

"To je iskustvo za kojim žalim, ali prošlo je. Sebe ne doživljavam kao muzu već kao sportistkinju. Zato ne volim ni da pričam o tome jer je to nešto što je ostalo u prošlosti', rekla je Marijana Kosta. Ovo je ona: 

U Burureštu je tek mesec dana i to u klubu gde su igrale Jovana Brakočević, Suzana Čebić i Jasna Majstorović, ali još uvek nije stigla ni da obiđe grad.

"Još nisam uspela da vidim puno toga jer sam došla pre mjesec dana i imala puno utakmica, brojne treninge, nije bilo dovoljno vremena da obiđem grad. U centru sam bila samo jednom i učinio mi se kao jako lep grad. Pre nego što sam došla ovde, znala sam za Rumuniju samo preko Drakule. Naravno, znam Kristinu Parv, rumunsku odbojkašicu. Ona je sjajna odbojkašica", rekla je Kosta. 

Marijana Kosta je rođena 1986. godine, a sada već veteranka je visoka 181 centimetar. Redovna je u reprezentaciji svoje zemlje, a osvajala je titule u Brazilu i Švajcarskoj. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: